Transcom Osijek: Transcom Open Days
  help
Transcom Osijek: Transcom Open Days
Srijeda, 25. Travanj 2018, 08:00

U srijedu, 25.4. Transcom Osijek otvara svoja vrata svima koji žele saznati što i kako rade te upoznati neke od 600 zaposlenika (a možda i postati dio tima).

Program

Program će se sastojati od nekoliko predavanja u kojima ćete moći saznati nešto više o inovacijskim tehnologijama koje implementiramo kako bismo poboljšali korisničko iskustvo naših klijenata (primjena umjetne inteligencije u podršci korisnicima, poboljšanje korisničkog iskustva kroz omni kanale), ali i iz prve ruke čuti priče naših zaposlenika o mogućnostima osobnoga razvoja i ostalim prednostima rada u Transcomu (program pomoći lokalnoj zajednici Transcom care, osobne priče djelatnika).

- 15:00 Kratki obilazak
- 15:15 Primjena umjetne inteligencije u podršci korisnicima
- 15:30 Poboljšanje korisničkog iskustva kroz omni kanale
- 15:50 Transcom cares program
- 16:00 Priče djelatnika (osobni razvoj i uspjeh unutar  Transcoma)
- 16:15 Q&A

Transcom je vodeći specijalist za pružanje različitih usluga pozivnih centara u svijetu te u Osijeku vidi priliku za daljnji razvoj poslovanja za hrvatsko i njemačko tržište, a s time ide i mogućnost daljnjeg zapošljavanja. Trenutačno zapošljavamo stručnjake za prodaju i njemački jezik bez obzira na godine i radno iskustvo (90% naših zaposlenika radnici su na ugovor o radu).

Transcom godišnje zapošljava tisuće stručnjaka i naša je dužnost osnažiti i razvijati svoje ljude. Transcomovi zaposlenici susreću se s raznim izazovima, a brojne su i mogućnosti usavršavanja i razvoja karijere. Ako ste predani, motivirani i pružate kvalitetnu uslugu, a volite se i zabaviti na poslu, uvijek ćete naići na otvorene mogućnosti napredovanja. Prema riječima naših zaposlenika, najbolje su stvari u Transcomu upravo odličan tim i ugodna radna atmosfera. U našem poslu zaista vrijedi da su ljudi ti koji čine razliku!

PRIJAVA: http://bit.ly/2qzZpJE

  

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja