Udruga Breza: DJ radionice
  help
Udruga Breza: DJ radionice
Ponedjeljak, 23. Travanj 2018, 08:00
Do Petak, 27. Travanj 2018

Udruga za rad s mladima Breza je tijekom uskršnjih praznika organizirala u Dokkici drugi ciklus  DJ radionica pod vodstvom Domagoja Oklopčića, poznatog kao DJ MAX.

Polaznici su se upoznali s  poviješću i umijećem DJ-inga, opremom te  osnovama ritma, usklađivanjem  tempa pjesama, osnovama snimanja vlastitih mikseva, tajnama zanata i ostalim zanimljivostima vezanima uz DJ-ing.

Cilj radionica je mladima pružiti priliku da nauče osnove spomenute vještine zbog njene široke zastupljenosti i primjene (različiti događaji, reklama, film...).  Kroz  DJ radionicu mladi razvijaju samopouzdanje, komunikaciju, timski rad, bolju kordinaciju ruku i koncentraciju.

Dj radionice već su održane u Belom Manastiru u sklopu poludnevnog boravka u Klasju, a slijedeći ciklus radionica namijenjen srednjoškolcima,  održat će od 23.-27. travnja u Info centru za mlade Osijek na adresi: Kralja Zvonimira 15 u vremenu od 19:30-21:30h. Svi zainteresirani mogu se prijaviti do 20. travnja putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Inače, DJ-radionice su jedna od aktivnosti koje se provode u sklopu projekta KRENI! čiji je cilj prevencija i smanjenje socijalne isključenosti ranjivih skupina djece i mladih radi lakše integracije u život lokalnih zajednica.

Ovaj projekt financiran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku provodi Udruga Breza u partnerstvu sa Centarom za pružanje usluga u zajednici Klasje Osijek i Dječjom osječkom kreativnom kućicom- Dokkica.

 

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja

Utorak

Srijeda

Četvrtak