DKO Osijek: Predstava ''Mi se vuka ne bojimo''
  help
DKO Osijek: Predstava ''Mi se vuka ne bojimo''
Nedjelja, 22. Travanj 2018, 10:30

Jedna od naših omiljenih predstava "Mi se vuka ne bojimo" rađena prema engleskoj pripovjetki o tri praščića na rasporedu je ove nedjelje 22. travnja s početkom u 10,30 sati! S veseljem najavljujemo kako će u obnovljenoj predstavi igrati i neka nova lica: uz naše Aretu Ćurković, Aleksandru Colnarić i Ivicu Lučića igra i mlada Ivana Vukićević (zamijenit će Snježanu Ivković), dok je kostime obnovila naša Maja Marković.

Priča vam je zasigurno poznata: tri praščića jednoga su dana shvatili da dolazi zima. Odlučiše sagraditi kućicu. Ali kakva je kućica najtoplija. Jedan praščić reče da će najtoplija biti slamnata kućica, drugi to porekne i kaže da će zimi odoljeti jedino kućica od pruća. Treći praščić ustvrdi da kućicu treba graditi ciglama, jer samo ta će biti topla, odoljet će zimi.

Praščići se nisu mogli dogovoriti. Samo su se svađali i svađali, da bi na kraju rekli: “Neka svatko sagradi kućicu po svome”. Praščići su počeli graditi, a upravo tada nanjuši ih zao vuk. Odlučio je, jer se sav već tresao od hladnoće, praščiće pojesti, a potom se useliti u najtopliju i najčvršću kućicu. Hoće li mu uspjeti - ili će pobijediti praščići? Doznat ćete ako dođete i pogledate novoobnovljenu predstavu i družite se s praščićima i (ne tako) strašnim vukom! Ova predstava na repertoaru je našega Kazališta neprekidno od 2006. godine, a režirao ju je Vladimir Predmersky.

Kao i uvijek ulaznice možete kupiti na blagajni Kazališta radnim danom od 8 do 15 sati i sat uoči predstave ili rezervirati na telefon 501-485 i mejlom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Molimo sve koji rezerviraju ulaznice da ih podignu najkasnije 30 minuta prije početka predstave! Vidimo se!

 

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja

Utorak

Srijeda

Četvrtak