ICM Osijek: Predavanje ''Vještine emocionalno pismene komunikacije''
  help
ICM Osijek: Predavanje ''Vještine emocionalno pismene komunikacije''
Četvrtak, 19. Travanj 2018, 19:00

Sve zainteresirane za učenje o emocijama, i one koji su redovito s nama, a i one koji će nam se tek pridružiti, pozivamo na novo predavanje u sklopu EMOCIONALNE ABECEDE, programa za razvoj emocionalne inteligencije. Ovaj put, čuti ćemo nešto više o emocionalno pismenoj komunikaciji.

Što znači biti emocionalno pismen? Zašto je važno emocionalno pismeno komunicirati? Kako nam ovaj način komunikacije može pomoći? Kako reći NE i ostati u odnosu?

 
Na ova, ali i druga slična pitanja može se dobiti odgovor na 7. predavanju iz ovog programa, pod nazivom “VJEŠTINE EMOCIONALNO PISMENE KOMUNIKACIJE”   koje će se održati 19. travnja 2018. (četvrtak), u 19 sati, u Info-centru za mlade Osijek, Kralja Zvonimira 15.

Cilj učenja emocionalne pismenosti je povećanje osobne moći i sudionicima se pruža jedinstvena prilika naučiti kako da naše emocije rade za nas, a ne protiv nas te kako poboljšati suradnju s drugim ljudima.

Program će voditi Dubravko Šokčević, prof. soc. ped., transakcijski analitičar – praktičar, trener emocionalne pismenosti.
Dobrodošli su svi koji žele učiti, ulaz je slobodan (do popunjenja mjesta).
Predavanja će se i dalje održavati jednom mjesečno (do lipnja 2018.), a kroz njih možete naučiti više o svojim emocijama; saznati mogu li se emocije razumjeti, koje su najčešće zablude i emocionalne greške, kako su povezane naše misli, osjećaji i reakcija, zašto nam je empatija važna…

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja