PRONI: Predstavljanje Preporuka za informiranje mladih na području grada Osijeka
  help
PRONI: Predstavljanje Preporuka za informiranje mladih na području grada Osijeka
Utorak, 17. Travanj 2018, 12:00

Početkom rujna 2017. godine,  PRONI Centar za socijalno podučavanje započeo je s provedbom  projekta “ABECEDA Informiranja mladih, na području grada Osijeka, kroz program Erasmus+, financiran sredstvima Europske unije.

Rezultat svih provedenih projektnih aktivnosti su Preporuke za informiranje mladih na području grada Osijeka,  od strane samih mladih.  Preporukama se želi doprinijeti podizanju razine svijesti mladih, relevantnih institucija i šire javnosti o važnosti kvalitetne potpore mladima u  podizanju razine njihove uključenosti i informiranosti.

Predstavljanje Preporuka će se održati 17. travnja 2018, u 12 sati,  prigodom Europskog dana informiranja i savjetovanja mladih, a u sklopu manifestacije iMOS 2018. – Informiranje mladih Osijeka,  u prostoru Regionalnog info-centra za mlade Osijek, Kralja Zvonimira 15.

Glavni cilj ovog projekta bio je podići razinu kvalitete života mladih na području grada Osijeka, kroz definiranje modela informiranja mladih, u strukturiranom dijalogu između mladih (koji su krajnji korisnici) i donositelja odluka s područja Grada (koji su glavni pružatelji relevantnih informacija).

 

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja