Exit: Boombox vol.9 / Tvrdokor, DJ Rofellos
  help
Exit: Boombox vol.9 / Tvrdokor, DJ Rofellos
Petak, 23. Veljača 2018, 21:00

Na prvom eventu ove godine, osim već poznatih lokalnih snaga, ugostit ćemo Tvrdokor [Tibor, Žeagulj ZIM i Shesgspir kao "pridruženi član"], a za DJ pultom zabavit će Vas Rofellos iz ZG-a, skrrrrrrra !

Line up:

DJs
DJ Chev Chelious [OS]
DJ Marushka [OS]
DJ Rofellos [ZG]

MCs
LU Đaci [Vaske, Banaza, Des, Insane, Doc]
Trale [Loš Utjecaj]
Neispavani
Srki & Ivi
Tibor [ZG]
Žaegulj ZIM [ZG]
Shegspir [RI]

Start 21h, upad 20kn!

After - Club Exit Osijek - prizemlje

Više o gostima:

TVRDOKOR

Tvrdokor je cetveroclana grupa iz Zagreba koju cine Flowdeep, Geralt iz Rivije, Tibor & Žaegulj ZIM.
Osim konstatnih gostovanja na vec izdanim pojedinacnim izdanjima (Rawno iz Rivije EP, Zimogrozan EP, Pacino 1, Pacino 2, Ljevoruki EP), suradnja je rezultirala s 2 objavljena EP-a:
"Tvrdokor EP" (2016) & "Tvrdokor2 EP (2017).
Tvrdokor zvuk je cesto okarakteriziran mracnim, dubljim tonovima, te Ex-Yu baziranim semplovima, a lirike razuzdanim bježanjima od konkretnih tema, nabacanim one-linerima, te vickastim ulicnim dosjetkama.
U Osijek, umjesto Geralta iz Rivije, uskace "clan iz sjene", mladi Shegspir s Kvarnera, kojeg uz ostatak ekipe, spaja povezanost u grupaciji TDK Music, o kojoj ce više informacija biti objavljeno uskoro.

https://www.facebook.com/TVRDOKOR/
https://www.facebook.com/OfficalTDKM/

DJ Rofellos

Rofellos je veseljak sa zagrebackom adresom, torbom punom neocekivanih digova i masnih beatova.
Osnivac je Hip Hop Unityja, utemeljitelj Dregermajster Crewa te momentalno dijeli jedinice i dvojke s DJ Chillom u Juicy Croatia i Grale Gelipterom u Dreger Bass Sekciji. U zadnje vrijeme bavi se svojim novim projektom Grime Croatia, koji je fokusiran na grime i diga najlude cutove koje se mogu zalijepiti u jedan set. Rezident je na zagrebackim programima Mic Drop i Mad Ting!
Hip Hop aktivizmom bavi se od 1999. godine, a prvi vinil je kupio 2001. otkada ne prestaje digati i tražiti nove audio delicije. Setovi su mu svojevrsni cobanac urbanog zvuka: miksa od klasika do novog vala, od boom bapa do trapa, od nježnog RnB-a do agresivnog grimea.

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja