ICM Osijek: Predavanje ''Kako su povezane naše misli, osjećaji i reakcije?''
  help
ICM Osijek: Predavanje ''Kako su povezane naše misli, osjećaji i reakcije?''
Četvrtak, 22. Veljača 2018, 19:00

Predavanje: KAKO SU POVEZANE NAŠE MISLI, OSJEĆAJI I REAKCIJE?

I u veljači se družimo i učimo o emocijama, na novom predavanju u sklopu EMOCIONALNE ABECEDE, programa za razvoj emocionalne inteligencije.

Kako su povezani naše tijelo i mozak? Je li srce pametnije od glave? A što kad srce laže? Kada slijediti srce, a kada um?
 
Na ova, ali i druga slična pitanja može se dobiti odgovor na 5. predavanju iz ovog programa, pod nazivom KAKO SU POVEZANE NAŠE MISLI, OSJEĆAJI I REAKCIJE?   koje će se održati
22. veljače 2018. (četvrtak), u 19 sati, u Info-centru za mlade Osijek, Kralja Zvonimira 15.

Cilj učenja emocionalne pismenosti je povećanje osobne moći i sudionicima se pruža jedinstvena prilika naučiti kako da naše emocije rade za nas, a ne protiv nas te kako poboljšati suradnju s drugim ljudima.

Program će voditi Dubravko Šokčević, prof. soc. ped., transakcijski analitičar – praktičar, trener emocionalne pismenosti.
Dobrodošli su svi koji žele učiti, ulaz je slobodan (do popunjenja mjesta).
Predavanja će se i dalje održavati jednom mjesečno (do lipnja 2018.), a kroz njih možete naučiti više o svojim emocijama; saznati mogu li se emocije razumjeti, koje su najčešće zablude i emocionalne greške, kako su povezane naše misli, osjećaji i reakcija, zašto nam je empatija važna…

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja