Osijek: Otvorene prijave za Digital Design Academy u Osijeku
  help
Osijek: Otvorene prijave za Digital Design Academy u Osijeku
Srijeda, 14. Veljača 2018, 08:00
Do Ponedjeljak, 26. Veljača 2018

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave na Digital Design Academy, projekt Osijek Software Citya, Mona i Prototypa. Predavanja i radionice održavat će se svake subote u razdoblju od 3. ožujka do 11. svibnja 2018. na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Predavanja počinju u 9:00 i traju do 12:30. Maksimalan broj polaznika je 20. Prijaviti se možete i više informacija saznati na web stranici akademije digitaldesign.academy.
 
Gdje se prijaviti
Prijave možete pronaći na stranici digitaldesign.academy, rok za prijavu je 26.veljače u 12:00 sati. I ove godine broj polaznika ograničen je na maksimalno 20 (sa zadržavanjem promjene broja ukoliko se pokaže potreba potrebe).
 
Što je Digital Design Academy?
Digital Design Academy je povezani niz besplatnih predavanja i radionica u određenom vremenskom razdoblju tijekom kojeg će polaznici imati mogućnost upoznavati se s dizajnom uz pomoć predavača iz struke. Predavači su profesionalci koji duži niz godina djeluju u razvoju dizajnerske zajednice kroz predavanja i radionice na području Hrvatske i regije.
 
Ovog puta predavanja i radionice obuhvatit će dizajn korisničkog sučelja i korisničkog iskustva (UI i UX dizajn). No, obradit će se i teme poput uvoda u dizajn, tipografije, mrežnog sustava, ilustracija , UI animacija, dizajniranje za mobilne uređaje i mnoge druge. Takođ¬er će se posvetiti pažnja temi izradi web sučelja.
 
Raspored i teme radionica možete pogledati na linku.
 
Jačanje dizajn zajednice
Cilj akademije je jačanje i povećanje dizajnerske zajednice te priprema polaznika za bolju konkurentnost na tržištu rada. Dodatna prednost je daljnji razvoj dizajnerskih vještina i mogućnost zapošljavanja u tvrtkama koje sudjeluju kao organizator ili partner.
 
Ove godine fokus na UI/UX dizajnu
“Nakon održavanja prošlogodišnjeg DDA i evaluacije anketa polaznika, organizacija je uvidjela problem nedostatka fokusa na UI/UX, te smo odlučili ovogodišnji fokus staviti upravo na digitalni dizajn.” rekao je voditelj akademije, Mihael Tomić.
 
Suradnja između Osijeka, Zagreba i Njemačke
Organizatori su udruga Osijek Software City uz osječke tvrtke Mono i Prototyp, dok su partneri na projektu tvrtke Marivo, Radnja, Mit, COBE, vodeći svjetski online časopis na polju dizajna i front end developmenta Smashing Magazine, Ekonomski fakultet u Osijeku te Studio 33.

 

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja

Utorak

Srijeda

Četvrtak