Dom željezničara Osijek: Otkačeno plesni SHINE maskenbal
  help
Dom željezničara Osijek: Otkačeno plesni SHINE maskenbal
Nedjelja, 11. Veljača 2018, 16:00

Pozivamo sve medije na iskaz interesa na

Otkačeno plesnom SHINE maskenbalu !
KADA: 11.2.2018. 16:00 – 20:00 sati
GDJE: Dom željezničara Stjepana radića 15
TKO: Udruga za promicanje kulture plesa i plesnog stvaralaštva Plesni studio Shine tradicionalno i ove godine organizira Otkačeno plesni maskenbal za djevojčice i dječake koji su polaznici plesnih grupa u našoj udruzi te naravno za svu djecu grada Osijeka.

Na maskenbalu će sudjelovati oko 200  članova plesnih i dramskih grupa Studia Shine koji će pokazati, ali i dati podršku, kreativnom stvaralaštvu i dramskim nastupima djece i mladih .

U programu maskenbala nastupit će 10 plesnih skupina različitih dobi, voditelji plesnog studija će vas zabaviti kroz čarolije  CIRKUSA pod budnom palicom voditelja i voditeljice Jasne Komedanović i Lea Stakovića .Plesna predstava Cirkus je na otvaranju maskenbala koji započinje 16:00 sati .

 Provodit ćemo razne kreativne igre i zagonetke uz glazbene ritmove za koje će se pobrinuti Dj i voditelji plenog studia Shine pod palicom Suzane Žuljević , moći ćete oslikavati lice i noktiće,Akademske umjetnice i umjetnici poznati kao ambijent tim ReArt festivala Valentina Grubačević i Slađana Zubić zajedno sa umjetnikom Brandisom osmisli su jumbo art instalacije /moćne maske/ Cirkusa.

Otkačene  frizure glumcima i plesačima izrađivat će  Sofija Nikšić - podrška nagrađivane art frizerke iz studia Glamur, biti će izrada maski sa Nikolom Fallerom Udruga Slama , čudnovata radionica Jasne Komendanović iz HNK Osijek, profesionalni otkačeni studio za fotkanje by Tomislav Šilovinac - Šiki, i još puno iznenađenja.

Sudionicima maskenbala bit će ponuđene domaće krafne i sokovi! Zahvaljujemo se donatorima Karolina d.d, McDonald’s, Žito Osijek, Jana Osijek, firmi Magnuslux.
Obavezna maska!
Prolaz 20.00 kuna

  

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja

Četvrtak

Petak

Subota