Osijek: Besplatni probni treninzi u osječkim fitness centrima
  help
Osijek: Besplatni probni treninzi u osječkim fitness centrima
Ponedjeljak, 5. Veljača 2018, 08:00
Do Ponedjeljak, 12. Veljača 2018

Drage rekreativke, rekreativci, sportašice, sportaši i svi oni koji ćete to postati!

Na redu je druga aktivnost naše akcije „Zdravko je krenuo“ ! Od 05.-12.02.2018. čak deset fitness centara u gradu Osijeku otvorit će svoja vrata za besplatan probni trening svim zainteresiranim posjetiteljima čak i onima koji su do sada već bili na probnim treninzima kod njih:

XXL (Vj.Česmičkog)
XXL (Gundulićeva)
XXL (Zeleno polje)
CENTRAL (Strossmayerova)
GYMS4YOU (Supermarket)
BBK FANTASTIC (Ružina)
FITNESS PUMP (Divaltova)
CITY FITNESS (autobusni kolodvor)
MY BODY (Mercator)
GRADSKI RITAM (Istarska)

Voditelji ovih centara svojim primjerom otvorili  su vrata međusobne solidarnosti i primjera dobre prakse nestvaranja konkurentskog ozračja već su se udružili u jednom cilju – podizanju svijesti o brojnim dobrobitima bavljenja tjelovježbom, a prije svega radi očuvanja zdravlja.

Svim građanima koji u ovom razdoblju budu odradili trening u jednom od navedenih fitnessa ovjerit će se sudjelovanje u aktivnosti u evidencijskom kartonu kojega mogu preuzeti u fitnessu, a oni koji ga već imaju (s Novogodišnje utrke) trebaju ga ponijeti na ovjeru.

Podsjećamo da u godini treba skupiti najmanje 10 žigova kako bi se osvojio status „Superzdravko“ i ušlo u završno izvlačenje za brojne nagrade:  karte za bazen, klizalište, utakmice osječkih sportskih klubova,  članarine u fitnessima, u sportskim klubovima, sportsku opremu itd.

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja

Četvrtak

Petak

Subota