Lukabu Osijek: Modno kreativna akademija Lukabu Kids
  help
Lukabu Osijek: Modno kreativna akademija Lukabu Kids
Srijeda, 24. Siječanj 2018, 08:00
Do Subota, 10. Veljača 2018

Osječka modna kuća Lukabu prepoznaje važnost poticanja kreativnog izražavanja kod djece zbog čega ove godine pokreće vlasititu modno – kreativnu akademiju ''Lukabu kids''.

Riječ je o projektu koji će obuhvaćati interaktivne, kreativne radionice u razdoblju od tri mjeseca, od veljače do kraja travnja. Svi će prijavljeni mališani, od 5 godina starosti, svake subote na adresi Trg Lavoslava Ružičke bb (dvorana Sporthouse) u trajanju od 2 sata (120 minuta) polaziti likovnu radionicu, modnu radionicu ''Budi modni dizajner'', radionicu ''Njega lica'', u skladu s dobi djeteta, ''Poziraonicu'' i ''Catwalk''.

Voditelji radionica bit će istaknuti hrvatski fotografi, modeli i profesionalni vizažisti, učitelji, pedagozi te dizajnerica i direktorica modne kuće Lukabu, Marina Jerant.

Osim što će svi polaznici naučiti važnost pravilnog držanja, hoda i ostalih bitnih čimbenika modelinga, koji su primjenjivi i u svakodnevnom životu i odrastanju, moći će i dizajnirati vlastite kreacije koje će za njih biti proizvedene te će ih pokazati na velikoj završnoj priredbi po završetku akademije. Sve informacije dostupne su na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , 099 252 3000, te na Facebook stranici modne kuće.

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja

Srijeda

Četvrtak

Petak