Valpovo: Stoka rap show
  help
Valpovo: Stoka rap show
Četvrtak, 28. Prosinac 2017, 20:00

stoka valpovo

Stoka po prvi puta u Valpovu!!

Ulaznice u pretprodaji od 23.11-20.12 2017 u Caffe Night Bar City.

Ulaznice su limitirane.
Ulaz:40Kn

Vrata:19:00
Koncert: 23:00

///Program///

20:00-22:00-DJ Max (Revolt DJ)

22:00-23:00-Dr.Music

23:00-01:00-"""STOKA"""

01:00-04:00-Dezerter


Stoka je kao tinejdžer, zaluđen Targetovim repanjem, odluči se i sam baviti repom te 18.11.1997. freestyla na Blackout radiju sa Baby Dooksom. Tada se upoznaje sa Neredom, te već godinu dana kasnije njih dvojica objavljuju hit Groblje fake wack MCja. Tada dobiju jedinstvenu priliku koja će im i promijeniti karijere - dobiju priliku za snimanje albume, kojeg snimaju u rekordnom roku od samo dva tjedna. Ubrzo se prodalo čak 500 primjeraka albuma, no u Aquariusu dobiju zabranu promocije i spot za pjesmu Spremni za rat biva zabranjen. Spremni za rat se definitivno ubraja među najtvrđe i najbolje hip hop albume Balkana.

Diskografija:

(1999) Nered i Stoka - Spremni za rat
(2003) Stoka - Stole
(2006) Stoka - Kravlje Ludilo
(2010) Stoka - Pogodi ko se Beko
(2014) Stoka - ZG Gangsta
(2014) Stoka - Agram


DJ Max:

DJ/producent, član Revolt DJ’s kolektiva i osnivač Udruga mladih Revolution osim što nastupa po festivalima i organizira ih, izdaje glazbu za poljski label Tru Funk, službeni je DJ breakdance kolektiva Original Skillz Crew iz Osijeka, a uz to provodi i DJ radionice, gdje educira mlade ljude o svemu vezanom uz DJ-ing.

Dr.Music:

DJ/Glazbeni producent reper i bitboxer.Tomislav Čiča rođen je 16.05 1993 u Osijeku iz mjesta Valpova.Glazbom se bavi od svoje 14-te godine.Završio je glazbenu produkciju EMI u Zagrebu, a 2015.otvara glazbeni studio Record Life u Valpovu.

Dezerter:

Nakon STOLETA vas očekuje after party do jutarnjih sati. Za glazbu na "Afteru" će se pobrinuti Dezerter koji voli techno i njegove
mračne strane.

Ne voli rat, ali puca kao šmajser.Pobjegao od obaveza da pušta što voli, pa tko voli neka izvoli. Dezerter ima jeb_čki arsenal koji
u trans baca i okorjele cajkaroše, pa čak i bakice sa placa.

Dezerter voli hejtere !

"SPREMNI ZA RAT"????

****VIDIMO SE***

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad