Osijek: Predavanje ''Mogu li se emocije razumjeti''
  help
Osijek: Predavanje ''Mogu li se emocije razumjeti''
Četvrtak, 23. Studeni 2017, 19:00

Nakon što smo na predavanju u listopadu popunili sav prostor Info-centra za mlade i tražila se stolica više i ovaj mjesec nastavljamo s EMOCIONALNOM ABECEDOM, programom za razvoj emocionalne inteligencije.

Jesu li ljudske emocije velika nepoznanica? Kako se to neznanje održava na život ljudi? Mogu li se učenjem kontrolirati emocije? Je li bolje slušati srce ili razum?
 
Na ova, ali i druga slična pitanja možete dobiti odgovor ako dođete na 3. predavanje iz ovog programa, pod nazivom MOGU LI SE EMOCIJE RAZUMJETI?   koje će se održati
23. studenoga 2017. (četvrtak), u 19 sati, u Info-centru za mlade Osijek, kralja Zvonimira 15.

Cilj učenja emocionalne pismenosti je povećanje osobne moći i pruža vam se jedinstvena prilika naučiti kako da vaše emocije rade za vas, a ne protiv vas te da poboljšate suradnju s drugim ljudima.

Program će voditi Dubravko Šokčević, prof. soc. ped., transakcijski analitičar – praktičar, trener emocionalne pismenosti.
Dobrodošli su svi koji žele učiti, ulaz je slobodan (do popunjenja mjesta).

Predavanja će se i dalje održavati jednom mjesečno (do lipnja 2018.), a kroz njih možete naučiti više o svojim emocijama; saznati mogu li se emocije razumjeti, koje su najčešće zablude i emocionalne greške, kako su povezane naše misli, osjećaji i reakcija, zašto nam je empatija važna…
 

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja