AIESEC Osijek: Business in Practice konferencija
  help
AIESEC Osijek: Business in Practice konferencija
Ponedjeljak, 23. Listopad 2017, 10:00

Business in Practice jednodnevna je konferencija u organizaciji najveće međunarodne organizacije mladih AIESEC, namijenjena povezivanju studenata i poslodavaca kroz interaktivne radionice, panele i govore keynote speakera, pri čemu je fokus na izradi konkretnih akcijskih planova i koraka.

Ove godine ogranak AIESEC-a, Lokalni odbor AIESEC Osijek dovodi Business in Practice konferenciju i u Osijek, a tema konferencije je uvijek aktualno Poduzetništvo – kako pokrenuti vlastiti posao i realizirati svoju poduzetničku ideju, koji su izazovi koji te očekuju na tom putu te koja je uloga poduzetništva za zajednicu i društvo u kojem živiš? Konferencija će se održati na Ekonomskom fakultetu u Osijeku 23.10.2017. (ponedjeljak) od 10h do 16h, a partneri konferencije su poduzetnički inkubator BIOS, grupacija trgovina Lidl Hrvatska, Impact Hub Zagreb te agencija za internet marketing i oglašavanje Escape Studio.

Polaznici konferencije imat će priliku slušati kratka predavanja i govor keynote speakera – Ive Soldo (suosnivačica i CMO u Bamboolab-u) te Tine Lee Odinsky Zec (direktorica inovacijskog i poduzetničkog centra u Zagrebačkoj Školi Ekonomije i Managementa). Nakon toga slijedi Panel i rasprava o temi konferencije na kojoj će uz govornice sudjelovati i predstavnici tvrtki – Jean-Pierre Maričić (BIOS), Damir Podhorski (Escape Studio), Ana Raguž (Impact Hub Zagreb), Denis Sušac (Mono) te Vladimir Ham (bivši dogradonačelnik Grada Osijeka). Slijede dva bloka radionica, gdje polaznici mogu odabrati Lidl ili Impact Hub Zagreb radionicu na prvom bloku radionice te BIOS ili Escape Studio radionicu na drugom bloku. Nakon odrađenih radionica slijedi Networking dio gdje se polaznici mogu bliže upoznati s partnerima, poduzetnicima i AIESEC-om. Na samom zatvaranju najboljim grupama polaznika na radionicama bit će osigurane nagrade. Ulaz na konferenciju je besplatan za sve, a tijekom konferencije osiguran je i ručak, pokloni i certifikati za polaznike.

Što još čekaš? Iskoristi priliku i prijavi se: https://goo.gl/forms/tnmytpauOR8mxJWd2
Saznaj više o konferenciji na eventu: https://goo.gl/er5jwx
Booklet: https://issuu.com/aiesecosijek/docs/business_in_practice_-_booklet__2_

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja