Club EXIT: ZgXpunkrock
  help
Club EXIT: ZgXpunkrock
Subota, 21. Listopad 2017, 22:00

Dovodimo Vam tri odlična benda iz Zagreba!
Za sve ljubitelje punk rock zvuka 90ih :)

Proleter
Proleter je melodični pop punk/punk rock iz Zagreba koji kao da je ispao sa soundtracka Tony Hawk Pro Skatera ili onih komedija s početka tisućljeća koje smo svi gledali. U njihovom se zvuku mogu prepoznati svi koji vole bendove 90-ih kao što su Green Day, blink-182, Sum 41, The Offspring, Less than Jake, Good Charlotte itd. Bend su Antonio (vokal i gitara), Roland (vokal i bas) i Tin (bubnjevi). Dečki imaju preko sat i pol autorskog materijala. Od svog osnutka 2012. godine "odradili" su preko 60 gigova, što po festivalima kao što su Ritam Europe 2 (2. mjesto po izboru publike), HGF (finalisti), Svjetski dan glazbe, Velika Rock Eksplozija, Rock for Ritz, Urban Fest Osijek, Večernjakova biciklijada, što po raznim klubovima. Djelili su stage sa raznim imenima, a samo neka od njih su Kawasaki 3P, Psihomodo Pop, Rundek Cargo Trio, Vatra, Šank, ignor, One Step Away i Fraktura Mozga. Izdali su nekoliko studijskih singlova te se pripremaju izdati svoj album prvijenac.

--- NAŠE PJESME, VAŠI SNOVI ---
Predrasude - http://bit.ly/predrasude
Nije pivo krivo - http://bit.ly/nijepivokrivo
Kad se ona nasmije - http://bit.ly/kadseonanasmije
Vrati se - http://bit.ly/vratise
Sve moje pogreške - http://bit.ly/svemojepogreske
Pop punk bend - http://bit.ly/poppunkbend

--- ZA ONE KOJI ŽELE ZNATI VIŠE ---
Streamaj nas na Deezeru - http://bit.ly/poppunkplaylist
Prati nas na Fejsu - https://www.facebook.com/proleterpoppunk/
Uhodi nas na Instagramu - http://bit.ly/proleterpoppunk

Step Into Red
U proljeće zlobne i surove 2016. godine okupila su se tri mlada glazbenika željna iskazivanja i svirke. Zakoračili su u crveno i počeli krvavo vježbati kako bi ojačali za nadolazeće događaje. S ciljem da pokore svijet, krenuli su u opaku bitku boreći se sviježim riffovima i snažnim udarcima. I bassom. Nakon mjeseci razmišljanja i mukotrpnog rada odlučili su iskusiti svoje potencijale te izaći na scenu. Preživjeli su 2016. godinu te ponosno staju na stage kako bi dokazali da mogu biti glasni i bez da toncu clippaju mikseta i živci.

Lemon 3
LEMON 3
(Roland Rostohar- vox, gtr / Noel Rostohar - bas, vox / Tin Brkljačić - drm / Denis Kerenović - gtr, vox)

Lemon 3, zagrebački bend koji je "glazbeno odrastao" svirajući covere (Blink 182, Sum 41, Green Day, The Offspring, RHCP...). Godine 2015. dečki su se bacili na autorske pjesme na hrvatskom i engleskom jeziku u sličnom punk-rock izričaju. Od svog osnutka (2013.g), do sad, su odradili šesdesetak svirki po zagrebačkim klubovima i open stageovima, ali i odlična gostovanja van Zagreba (Osijek, Karlovac, Sisak, Gospić, Skrad, Rovinj, Bjelovar, Uddevalla-Sweden...) Četveročlani bend plijeni svojom energijom i iskrenošću. Dečki su finalisti Imagine Croatia Festivala i Rovinj Music Festivala, a dosad su dijelili pozornicu s Debelim Precjednikom, Psihomodopopom, Exodusom, White Rabbit Bandom, Vatrom i Općom opasnosti..

https://www.facebook.com/Lemon-3-485728651462293/timeline/


Start 22h
Upad 20kn

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja