Osijek: Mensa testiranje inteligencije
  help
Osijek: Mensa testiranje inteligencije
Subota, 21. Listopad 2017, 08:00

Hrvatska Mensa, udruga visoko inteligentnih osoba, za sve zainteresirane organizira testiranje inteligencije u Osijeku u subotu, 21. listopada 2017. godine, u prostoru III. gimnazije u Osijeku, Kamila Firingera 14, Osijek. Prijave na licu mjesta će se primati od 10.30 do 11:00 sati na mjestu testiranja, a putem interneta prijave su moguće do 20.10.2017. do 20:00 sati. Testiranje počinje u 11:00 sati.  Za testiranje se moguće prijaviti i on-line na web-stranicama Hrvatske Mense na http://www.mensa.hr/glavna/component/seminar/?catid=42.

Testiranje se obavlja pod nadzorom ovlaštenog psihologa, neverbalnog je tipa i za pristup nije potrebno nikakvo predznanje niti je važna obrazovna, kulturna, socijalna ili spolna pripadnost. Sve upute za rješavanje testa daje psiholog prije početka testiranja. Rezultat testiranja je tajan i stiže poštom na kućnu adresu, a ima međunarodno priznatu vrijednost.

Na testiranje mogu doći svi stariji od 14 godina, osim onih koji su u prošloj ili ovoj godini pristupili testiranju te onih koji su već ostvarili uvjet za učlanjenje u Mensu. Cijena testiranja na mjestu održavanja testiranja je 150 kuna po osobi, a za osobe koje su se registrirale on-line i platile unaprijed cijena je 135 kuna.

Na testiranje je potrebno donijeti identifikacijski dokument, npr. osobnu iskaznicu, putovnicu, studentsku iskaznicu (X-icu).

Dođite na testiranje, zabavljajte se rješavajući zadatke i na taj način saznajte nešto više o sebi!

 

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja