Info centar za mlade Osijek: Emocionalna abeceda
  help
Info centar za mlade Osijek: Emocionalna abeceda
Četvrtak, 19. Listopad 2017, 19:00

I ovaj mjesec nastavljamo s predavanjem iz ciklusa EMOCIONALNA ABECEDA, programa za razvoj emocionalne inteligencije, koja će se održavati jednom mjesečno (do lipnja 2018.), a kroz koja možete naučiti više o svojim emocijama; saznati mogu li se emocije razumjeti, koje su najčešće zablude i emocionalne greške, kako su povezane naše misli, osjećaji i reakcija, zašto nam je empatija važna…

Zašto se danas o emocijama toliko priča, a malo zna? Kako društvo doprinosi zabludama o emocijama? Što nas pogrešno uče o emocijama? Kako se zablude o emocijama odražavaju na život čovjeka? Kako to popraviti?
 
Na ova i slična pitanja možete dobiti odgovor ako dođete na 2. predavanje iz ovog programa, pod nazivom KOJE SU NAJČEŠĆE ZABLUDE O EMOCIJAMA?   koje će se održati
19. listopada 2017. (četvrtak), u 19 sati, u Info-centru za mlade Osijek, Kralja Zvonimira 15.

Cilj učenja emocionalne pismenosti je povećanje osobne moći i pruža vam se jedinstvena prilika naučiti kako da vaše emocije rade za vas, a na protiv vas te da poboljšate suradnju s drugim ljudima.

Program će voditi Dubravko Šokčević, prof. soc. ped., transakcijski analitičar – praktičar, trener emocionalne pismenosti.
Pridružite nam se, doprinijet ćete uspješnijem razumijevanju svojih emocija,  time i boljoj komunikacijii i kvalitetnijem odnosu s drugima.
Dobrodošli su svi koji žele učiti, ulaz je slobodan, vidimo se!

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja