Dvorana Gradski vrt: Osijek za Tonia
  help
Dvorana Gradski vrt: Osijek za Tonia
Nedjelja, 15. Listopad 2017, 10:00

„kada se male RUKE služe, tada Toni u Madrid MOŽE….“
…. Osijek za svoje legende……
Svaki grad da bi imao srce mora imati svoje legende!

Naš grad ima veliko srce i brojne legende koje su ga obilježile. Legende u sportskom, kulturnom, glazbenom, političkom, boemskom smislu… ! Znate ono, kada uz neku riječ, vežete točno ime, e tako nas puno u gradu na Dravi, uz riječ aerobik, vežemo ime Kristinka!

Svaka od tih legendi, doprinjela je razvoju ovoga grada u sferi svoga djelovanja. Osobito na način da je bila ili da je, eliksir života, poticaj mladim generacijama, pokretačka snaga…!
MI svoje legende volimo, uvažavamo i poštujemo! Zato, između ostalog, naš grad ima srce, toliko veliko i toliko široko da ga svaki namjerni i nenamjerni prolaznik osjeti i teško zaboravi. O Kristinki Vam ne moram puno govoriti, od mladih dana je u sportu. Od bezbroj istrčanih maratona, nebrojenih aerobik sati do dijeljenja znanja, svima onima koji su ga željni usvojiti!

Kristinka je cijenjena i uvažena kako od vježbaća, tako i od struke, što joj je vjerojatno i najveće priznaje. Ona je također, majka, samohrana majka mladog, sposobnog i nadasve talentiranog igrača nogometa. I vjerujem, zapravo sigurna sam, da joj je to najvažniji i najdragocjeniji posao od svih. Taj mladi, talentirani nogometaš, izabran je iz mnoštva koji su bili ovoga ljeta u nogometnom kampu Real Madrida te je dobio priliku otputovati i trenirati u samom klubu Real Madrid.

E sada… tu bajka polako prestaje biti bajka i pretvara se u malo žešću tragikomediju, koji smo mi, njeni vježbaći, kolege i prijatelji, odlučili pretvoriti ponovno u bajku i to najljepšu od svih! Kamp za malog Tonija i njegovu pratnju (a znamo tko je njegova pratnja, jer ona je Toniju jedina pratnja kroz cijeli njegov život), košta 2500 eura, ni manje ni više. To je samo trošak kampa, a gdje su avionske karte, nova oprema za Tonia, nešto sredstava za tamo…

Značajan iznos i za one malo imućnije u ovome gradu, pa smo tako odlučili organizirati aerobik event s tombolom, da bi ih malo pogurali i bajku opet obojali u radosne boje.
Ja to ne bi nazvala humanitarnim eventom, jer on to nije, ne bi to nazvala niti pomoći, jer ni to nije…!
Sigurna sam da bi Kristinka nabavila novce na bilo koji mogući način! Ja bi to nazvala zahvalom za sve što nam je dala i za sve što će nam dati….!

Zato Vas molim i pozivam, da u što većem broju, čistog, otvorenog srca, dođete i svojim prisustvom podržite ovaj event.
Da cijelo vrijeme budete nasmijani i vedri, nabrijani na puno, puno odličnih treninga - trenera, ljudi, kolega, njenih učenika, koje ćete jednoga dana i vi možda nazivati svojim legendama!
Za Osijek, za srce, za legende, za Tonija…. ZA NAS!

  

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja