GDCK Osijek: Akcija Solidarnost na djelu
  help
GDCK Osijek: Akcija Solidarnost na djelu
Četvrtak, 12. Listopad 2017, 10:00

Ove godine Hrvatski Crveni križ zajedno sa svojim društvima provodi jubilarnu 45. Solidarnost na djelu. Riječ je o tradicionalnoj akciji u sklopu koje se prikupljaju financijska i materijalna sredstva koja su namijenjena za najsiromašnije građane Hrvatske.

Pod sloganom  „Ne dvoji, za drugoga izdvoji“, ova najveća akcija Hrvatskoga Crvenog križa bit će provedena 12. listopada diljem Hrvatske, a u većim gradovima prikupljanja donacija počet će i nekoliko dana ranije. Financijska sredstva prikupljaju se putem novčanih bonova od pet i jedne kune te putem uplata na žiro račune društava Crvenog križa.

Ovom prilikom Gradsko društvo Crvenog križa Osijek planira održati akciju prikupljanja financijskih sredstava, koja će se održati u četvrtak, 12. listopada 2017. godine u vremenu od 10.00 do 13.00  sati na Trgu Slobode u Osijeku.

Uz navedenu akciju GDCK Osijek će predstaviti i druge svoje programe i aktivnosti koje provodi, a u sklopu navedenog bit će organizirana i akcija mjerenja tlaka i razine šećera u krvi za sve posjetitelje.

Pozivamo Vas da u četvrtak, 12. listopada 2017. godine u vremenu od 10.00 do 13.00  sati na Trgu Slobode u Osijeku popratite navedene aktivnosti.

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja