BNI Mursa - Dan otvorenih vrata
  help
BNI Mursa - Dan otvorenih vrata
Srijeda, 27. Rujan 2017, 08:00

„DAN OTVORENIH VRATA“ GRUPE BNI MURSA
„Isključili smo konkurenciju i povećali dobit“
„Tko daje, dobiva“ – slogan županijskih poduzetnika koji koriste osobne preporuke za povećanje dobiti

U grupi BNI MURSA trenutno se traže kvalitetni poduzetnici, kome bi članovi mogli proslijediti nove poslovne prilike. Stoga i organiziraju „Dan otvorenih vrata“ u Hotelu Waldinger, Županijska ulica 8, Osijek u srijedu, 27.09.2017., od 8 do 10 sati gdje će poduzetnici imati priliku dobiti više informacija o BNI-u i o ovakvom načinu pronalaženja novih klijenata.
BNI je međunarodna organizacija poduzetnika/poslovnih ljudi čija je primarna svrha međusobno pomaganje članova pri traženju novih klijenata. Danas je to daleko najuspješnija organizacija takve vrste u svijetu, s više od 7300 aktivnih grupa, u 64 zemlje širom svijeta. Prošle su godine članovi BNI-a međusobno razmijenili više od 7,7 milijuna poslovnih preporuka koje su za članove generirale poslove vrijedne više od 9,3 milijardi eura.

Posebnost BNI grupe je to što dozvoljava samo jednoj tvrtci iz svake kategorije zanimanja pridruživanje grupi. To znači - ako postanete član naše BNI grupe, iz svoje grupe eliminirat ćete konkurenciju, a cjelokupan posao koji će grupa ostvariti za Vašu djelatnost, dobit ćete samo Vi.

Davanje uputnica je kamen-temeljac BNI članstva. Svi u BNI grupi postaju dio tima drugih članova.

BNI Mursa organizira „Dan otvorenih vrata“ u Hotelu Waldinger, Županijska ulica 8, Osijek u srijedu, 27.09.2017., od 8 do 10 sati gdje će poduzetnici imati priliku dobiti više informacija o organizaciji i o ovakvom načinu pronalaženja novih klijenata.

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja