Info centar za mlade Osijek: Mogu li nam emocije biti korisne
  help
Info centar za mlade Osijek: Mogu li nam emocije biti korisne
Ponedjeljak, 18. Rujan 2017, 08:00
Do Petak, 1. Lipanj 2018

Poziv na predavanje MOGU LI NAM NEUGODNE EMOCIJE BITI KORISNE?

Nakon što smo u prošloj programskoj godini “dekodirali ljubav”, nastavljamo s učenjem o emocijama - kroz EMOCIONALNU ABECEDU, program za razvoj emocionalne inteligencije.
Kroz deset predavanja, do lipnja 2018., koja će se održavati jednom mjesečno, moći ćete naučiti više o svojim emocijama; saznati mogu li se emocije razumjeti, koje su najčešće zablude i emocionalne greške, kako su povezane naše misli, osjećaji i reakcija, zašto nam je empatija važna…

Kako ispravno dijeliti emocije? Koje su to ugodne, a koje neugodne emocije? Kada osjećamo neugodne emocije? Što je dobro u neugodnim emocijama?

Na ova i slična pitanja možete dobiti odgovor ako dođete na 1. predavanje iz ovog programa, pod nazivom MOGU LI NAM NEUGODNE EMOCIJE BITI KORISNE?   koje će se održati
21. rujna 2017 (četvrtak). u 19 sati, u Info-centru za mlade Osijek, Kralja Zvonimira 15.

Cilj učenja emocionalne pismenosti je povećanje osobne moći i pruža vam se jedinstvena prilika naučiti kako da vaše emocije rade za vas a na protiv vas te da poboljšate suradnju s drugim ljudima.

Program će voditi Dubravko Šokčević, socijalni pedagog, akreditirani trener dekodiranja ljubavi i emocionalne pismenosti.

Pridružite nam se, učinite veliki korak ka uspješnijem razumijevanju emocija,  komuniciranju i građenju odnosa s drugima.
Dobrodošli su svi koji žele učiti, ulaz je slobodan, vidimo se!

  

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja