Beli Manastir: kreativne i psiho-socijalne radionice s djecom i mladima iz udomiteljske skrbi
  help
Beli Manastir: kreativne i psiho-socijalne radionice s djecom i mladima iz udomiteljske skrbi
Srijeda, 6. Rujan 2017, 08:00
Do Subota, 30. Rujan 2017

Udruga P.G.D.I. provodi kreativne i psiho-socijalne radionice s djecom i mladima iz udomiteljske skrbi.

U sklopu programa Podrška razvoju udomiteljstva u Baranji, osiguranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku organiziramo radionice za djecu i mlade. Projekt je ostvaren u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Beli Manastir i udrugom Zamijenite nam tugu osmijehom iz Karanca. Tijekom radionica nastojimo pružiti udomljenoj djeci podršku, informacije, pomoć u učenju i osmišljeno slobodno vrijeme uz raznovrsne sadržaje i veselo društvo. Kao rezultat održanih kreativnih radionica, proizašli su brojni radovi naših korisnika koje možete vidjeti na mrežnim stranicama ili uživo u našim prostorijama.  Psiho-socijalne radionice posvećene su razmatranju različitih tema iz života, promicanju tolerancije, različitosti, međusobnog poštovanja i uvažavanju tuđeg mišljenja. Prijevoz na radionice u Belom Manastiru osiguran je korisnicima prigradskih naselja. Ukoliko ste zainteresirani za druženje s nama, dobrodošli ste.

U Belom Manastiru radionice se održavaju svakog četvrtka od 18:00 sati (za osnovnoškolce) i od 20:00 sati (za srednjoškolce).

U Karancu se kreativne radionice održavaju svakog četvtka od 15:00 sati (za sve), a psiho-socijalne radionice svakog zadnjeg petka u mjesecu također od 15:00 sati.

Biti udomitelj i pomagati djecu u svom domu jedan je od najhumanijih poziva.

og društva kojoj želite pomoći, jednostavnim klikom na gumb „doniraj“ naveden pored opisa p

Za dodatne informacije možete nas kontaktirati na tel. 031 702 088 ili dolaskom u prostorije udruge, na adresi Društvenog centra u Belom Manastiru, Ul. Jozsefa Antala 3.

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja

No events