Aikido društvo Slavonija - Bindokan dojo: Upisi u aikido školu
  help
Aikido društvo Slavonija - Bindokan dojo: Upisi u aikido školu
Ponedjeljak, 21. Kolovoz 2017, 08:00
Do Utorak, 12. Rujan 2017

Aikido Društvo "Slavonija" - Bindokan dojo u Osijeku po prvi puta organizira upise u Aikido školu za djecu uzrasta od 9 - 13 godina. Treninzi počinju od 12. rujna 2017. u 19:30 h, a predupisi se mogu već sada obaviti. Broj članova je ograničen zbog manjeg prostora. Treninzi se odvijaju u sportskoj dvorani Jug 2: južni ulaz, 1. kat.     Predupisi se mogu izvršiti porukom na FB Grupi: Aikido djeca Slavonije ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . A sve informacije se mogu dobiti i na mob: 099 246 28 65.

Treninge vodi voditelj sa trenerskom školom Aikida "Hrvatske Olimpijske Akademije" i licencom za rad Hrvatskog Aikido Saveza: Alen Zita 2.Dan Aikikai. Program po kojem se radi je odobren od strane predsj. ispitne komisije Hrvatskog Aikido Saveza i prilagođen je za tu dob. Kao članice HAS-a smo članovi Svjetske organizacije: "World Aikido Headquarters -Aikikai" i međunarodne organizacije: "International Aikido Federation - IAF" koja djeluje pod Međunarodnim Olimpijskim Odborom, te kao takvi smo stekli pravo sudjelovanja na prestižnom događaju za borilačke sportove i vještine: "World Combat Games" u Organizaciji "Sport Accord".

Nakon što smo upornim radom i edukacijom, kao Društvo, jedini u Slavoniji, dostigli najviše ciljeve u Aikidu, odlučili smo se pokrenuti i dječiju grupu i bilo bi nam veliko zadovoljstvo prenijeti to znanje i na mlađi uzrast, te ovom prilikom pozivamo djecu da se priključe i postanu i oni dio nacionalnog tima Aikida u RH!

Poziv za upise je također otvoren i za odraslu grupu; od 14.godina pa na dalje....a sve se može vidjeti i informirati i na web stranici: www.aikido-slavonija.hr!

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja

Subota

Nedjelja

Ponedjeljak