Dvorište Realke: Ljetovanje u dvorištu Realke
  help
Dvorište Realke: Ljetovanje u dvorištu Realke
Subota, 19. Kolovoz 2017, 18:00
Do Subota, 2. Rujan 2017

realka 01

Nakon otvaranja dvorišta i prvih predstavljanja osječkoj javnosti, preživjeli smo i nekoliko toplinskih udara, 2,3 pljuska i pokoje nevrijeme, ali vrlo smo zadovoljni i zahvalni što nas je posjetio velik broj Osječana i gostiju grada.

U tjednima iza nas održali smo 3 vrlo popularna Craftart dana na Ljetovanju, gdje su se uz koncerte okupljali svi ljubitelji craft piva, a održali smo i večer stand up komedije. U kolovoz smo ušli s filmskim programom, koji vam donosimo u suradnji s Kinematografima Osijek.

Pred nama su još 3 uzbudljiva tjedna, a program smo odlučili dodatno popuniti i obogatiti kako bi ovogodišnje ljetovanje trajalo što duže. Očekuje nas još puno večeri s projekcijama filmova na otvorenom, 2 dječja dana s kreativnim sadržajima za cijelu obitelj, osječka praizvedba predstave Eva nije Adam, ali i Craftart te veliko gastronomsko zatvaranje manifestacije za ovu godinu.

U SUBOTU vas sve očekujemo od 18 sati na još jednom Craftart-u, ovaj put uz zabavni program DJ Omera, koji će vas zabaviti uz hitove sedamdesetih, osamdesetih i devedesetih! Ambijent dvorišta dodatno uređujemo, a po prvi puta otvaramo i dodatnu kućicu u kojoj će se osim ukusne hrane nuditi i selekcija kvalitetnih rakija i novih pića u ponudi Ljetovanja! Vratili ste se u Osijek, ali ljetovanje se nastavlja!

Zahvaljujemo se na podršci Osječko-baranjskoj županiji, Gradu Osijeku, te turističkim zajednicama županije i grada na podršci u organizaciji.

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja

Četvrtak

Petak

Subota