Akademija Krpan Babić: Ljetni nogometni kamp [prijave]
  help
Akademija Krpan Babić: Ljetni nogometni kamp [prijave]
Petak, 16. Lipanj 2017, 08:00
Do Petak, 30. Lipanj 2017

Bez naknade, potpuno besplatno, za svu zainteresiranu djecu od ’06. do ’11. godišta, Akademija Krpan&Babić organizira Ljetni nogometni kamp ’17. Prijave su počele od ovog trenutka, a za rad s vrhunskim nogometnim stručnjacima Akademije.

Kamp će se održati od 1. do 15. srpnja 2017. godine, s treninzima u predvečernjim satima (o terminima ćete biti pravodobno obaviješteni na internetskoj i Facebook stranici Akademije), a na umu valja imati da je broj prijava ograničen. Stoga požurite! Dobrodošli!

Kamp će se provoditi radnim danima, od ponedjeljka do petka, na umjetnom travnjaku Akademije Krpan&Babić u Osijeku, uz stručni nadzor i odgovarajuće nogometne rekvizite. Mladi nogometaši će imati priliku stjecati osnove tehnike i taktike, ali će svakako biti i naprednijih treninga za one koji već imaju nogometnih osnova. Svakako će djeca imati priliku i igrati nogomet, odvagnuti se u međusobnim utakmicama.

Sve što je potrebno, uz pravodobnu prijavu, je minimalna sportska oprema, odnosno kratke hlačice i pamučna majica, uz sportsku obuću. Poželjne su kopačke, no i patike će poslužiti.
Dakle, od 1. do 15. srpnja, svakim radnim danom, na Akademiji Krpan&Babić održati će se Ljetni nogometni kamp ’17., a za djecu od ’06. do ’11. godišta. Kamp je besplatan. Potrebno je što prije prijaviti se na broj telefona: 0915733556 – ili osobno na Akademiji!

Vidimo se uskoro i veselimo se zajedničkom nogometnom druženju.

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja

Petak

Subota

Nedjelja