Portanova: Be Different Be Strong 2017
  help
Portanova: Be Different Be Strong 2017
Subota, 20. Svibanj 2017, 08:00
Do Nedjelja, 21. Svibanj 2017

6. godinu za redom Osijek će ugostiti svjetski poznate fitness prezentere na sportskoj konvenciji „Be Different Be Strong“!

Kovencija će se održati 20. i 21. svibnja 2017. godine na 2. Katu TC Portanova od 9.00 do 19.00 sati!

Svečano otvorenje koje će se održati u subotu u 12.30 sati svojim dolaskom uveličati će Župan Osječko-baranjske županije Vladimir Šišljagić, pjevačica Ruža Janjiš, glumica Sandra Tankosić Lončarić uz nastupe plesnih studia Shine i Illusion.

Sve novitete iz svijeta fitnessa i sporta ove godine će na stageu pokazati vrhunska imena: Chris John Mrozek, Nina Stojadinović, Sasa Salvatore Nocerino, Alexander Fomin, Christian Jimenez Pasanar, Asim Bradić, Marko Nikolić, Evelyine Sahli i brojni drugi. Yoga, Cardio Pilates, Step, Pump i Dance samo su neke od vježbi koje predstavljamo u još jednom uzbudljivom vikendu svima koji su željni zdravog načina života.

Veliki broj vježbača koji uživaju družiti se na „BDBS“  zaduži nas da svake godine budemo jači i još drugačiji. To je i razlog za naš novitet ovogodišnje konvencije -  „Be Different Be You“  natjecanje u kojem ćemo pružiti priliku nekima od vježbača da na stageu pokažu najbolje od sebe.

Najbolje od sebe i ove će godine dati brojni Slavonci koji će sjediniti ono najbolje iz svijeta sporta sa zdravim  načinom života.

Cijeli program, prezentere i informacije o ulaznicama možete pogledati na www.different.com.hr

After Party će se održati u Clubu Matrix, 20. svibnja 2017. gdje Vas očekujemo od 22.00 sata.

Different – zato što u našem gradu sa velikim srcem radimo međunarodni sportski događaj koji su prepoznali vježbači iz svih dijelova svijeta!
Strong – zato što osim velikih mišića imamo snagu i želju navoditi našu regiju da se pokrene te prepozna kvalitetu svojih instruktora i voditelja u sportskim klubovima.

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja

Petak

Subota

Nedjelja