Club Exit: Phonogram - Hollywoodfun Downstairs (NZ), Syndrome, Misled Llama
  help
Club Exit: Phonogram - Hollywoodfun Downstairs (NZ), Syndrome, Misled Llama
Petak, 19. Svibanj 2017, 22:00

Nakon duže pauze vraćamo se s novom poslasticom za glazbene sladokusce i ljubitelje žestokog gitarskog zvuka!

Hollywoodfun Downstairs (Wellington, Novi Zeland)

Novozelandski nojzeri Hollywoodfun Downstairs sada su već redovni gosti u Osijeku, gdje su snimili i spot za singl "Dresden Dreams". Novu priliku vidjeti njihov nastup imat ćete u petak 19.5. u Club EXIT Osijek, gdje će promovirati svoj novi album "Tetris" izdan ranije ove godine. Dijelili su pozornicu s velikanima svjetske alternativne scene poput Buzzcocks i Refused, a nakon već nekoliko europskih turneja i stotinama održanih koncerata, možete očekivati nastup koji pršti energijom. Nervozni zvukovi gitarske buke koje ovaj bend isporučuje svakom će posjetitelju ostaviti rezonirajući suvenir u bubnjićima nakon nastupa.
Bandcamp: https://hollywoodfundownstairs1.bandcamp.com/


Syndrome (Osijek)

Syndrome je osječki alternativni bend osnovan 2008. godine, već jako dobro poznat u osječkim alternativnim krugovima. Čine ga Juraj Vojvodić (gitara/vokal), Tin Mihić (Bas/vokal), Antonio Benkotić (bubnjevi/vokal) te Viktor Benkotić (gitara/vokal) koji je kroz svoj projekt „Bankina“, koji predstavlja osječke nezavisne i demo bendove, podigao osječku alternativnu scenu na višu razinu. U njihovom zvuku osjećaju se primjese math rocka, progresive i nojza. Odnedavno pružaju i glazbenu podlogu osječkom reperu Tinu Arbutini, što govori u prilog njihovoj visokoj razini kreativnosti.
Bandcamp: https://syndrome1.bandcamp.com/


Misled Llama (Osijek)

Misled Llama jedan je od novijih bendova na osječkoj sceni, a nastao je jednom prilikom nakon đemanja na partiju. Imaju unikatan zvuk kakav se do sada nije mogao čuti na osječkoj sceni, a svoju glazbu opisuju kao eksperimentalni psihodelični rock. Cilj im je guranje granica svoje kreativnosti i umjetničko izražaja te komuniciranje toga između sebe i pojedinaca sličnog razmišljanja.
Bandcamp: https://misledllama.bandcamp.com/releases

Upad: 25 kn
Start: 22 sata

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja