Antunovac: Edukacija Želiš znati više
  help
Antunovac: Edukacija Želiš znati više
Petak, 21. Travanj 2017, 08:00
Do Subota, 29. Travanj 2017

Edukacija ŽELIŠ ZNATI VIŠE?
Radionica KAKO SE NOSITI S NASILJEM
Poziv mladima na sudjelovanje

Mjesto održavanja: Antunovac, Braće Radića 4, Općinska vijećnica
Vrijeme održavanja: 21.4 (petak) , 22.4.(subota), 28.4. (petak) i 29.4. (subota)

Pozivamo mlade u dobi od 15 do 30 godina na četverodnevnu radionicu o prevenciji nasilja među i nad mladima pod nazivom "Kako se nositi s nasiljem?". Radionicu organizira Agencija lokalne demokracije u suradnji s Općinom Antunovac i Agencijom za održivi razvoj Općine Antunovac RODA d.o.o.

Ova radionica je dio projekta „Info centar za mlade INFO FORA“ koji financijski podupire Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Projekt ima za cilj doprinijeti podizanju razine informiranosti i društvene uključenosti mladih koji žive u sub-urbanim i ruralnim područjima koja su dio Grada Osijeka (Tenja, Klisa i Sarvaš) te koja grad okružuju (Općine Antunovac i Općine Šodolovci).

Radionice ''Kako se nositi s nasiljem?'' imaju za cilj mladima pružiti podršku u razvoju vještina i sposobnosti koje će im pomoći u suočavanju s nasiljem u društvu.
Na radionicama sudionici će imati priliku naučiti više o odnosima među ljudima u zajednici, o tome što je sukob, kako ga je moguće rješavati, te stilovima rješavanja sukoba, kao i o medijaciji, nenasilnoj komunikaciji i nenasilnom djelovanju. U isto vrijeme radionice će doprinijeti izgradnji samopouzdanja mladih sudionika i sudionica, njihovom međusobnom povezivanje i suradnji.
Planirano vrijeme održavanja radionica je petkom od 16 do 20 sati, te subotom od 9 do 13 sati. Detaljan program radionica prijavljenima će biti dostavljen najkasnije do 20.4.2017.
U privitku dostavljamo prijavnicu, te Vas molimo da svoje sudjelovanja prijavite na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili na telefon 092 294 8174 najkasnije do 20.travnja 2017.

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja