Rotary Club Zagreb Sljeme: Javni poziv za dodjelu potpora slavonskim OPG-ovima
  help
Rotary Club Zagreb Sljeme: Javni poziv za dodjelu potpora slavonskim OPG-ovima
Ponedjeljak, 3. Travanj 2017, 08:00
Do Nedjelja, 30. Travanj 2017

JAVNI POZIV

za financijsko-savjetodavnu potporu malim, proizvodno orijentiranim, gospodarskim subjektima  na području Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske županije u 2017. godini

Rotary klub Zagreb Sljeme u okviru svog projekta „Ostanak 2017“, u suradnji sa Rotary klubom Osijek J. J. Strossmayer, objavljuje javni poziv malim proizvodno-orijentiranim gospodarskim subjektima na području Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske županije, da se prijave za savjetodavno-financijsku potporu Kluba.

Kao korisnici potpore prihvatljiva su obiteljska poljoprivredna gospodarstva (OPG), zanatske radionice, obrti, zadruge, start-up i drugi slični isključivo proizvodno-orijentirani gospodarski subjekti.

Rotary klub Zagreb Sljeme će temeljem kriterija koji su sastavni dio ovog javnog poziva odabrati jednog korisnika kojega će poduprijeti financijski (nabava roba i usluga) i savjetodavno (profesionalne usluge poslovnog savjetovanja) u cilju njegovog poslovnog unapređenja. Ukupna vrijednost potpore može iznositi do 100,000.00 kn.

Financijsko-savjetodavna potpora dodjeljuje se korisniku u formi donacije (bespovratna pomoć) na temelju prethodno provedene stručne analize i u njoj utvrđenih potreba, u vidu financijskih sredstava, materijalnih dobara i stručnih usluga, a sa svrhom kupovine strojeva, profesionalne edukacije, unapređenja prodaje i sl.

Cjelovite informacije o javnom pozivu, kriterijima odabira, potrebnoj dokumentaciji i načinu prijave dostupne su na mrežnim stranicama Rotary kluba Zagreb Sljeme:

http://www.zagreb-sljeme-rotary.hr/hr/ostanak-2017

Javni poziv je otvoren 30 dana od dana objave.

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja