Music Together Osijek: Upisi u nove grupe i demo radionice
  help
Music Together Osijek: Upisi u nove grupe i demo radionice
Utorak, 5. Siječanj 2016, 08:00
Do Nedjelja, 31. Siječanj 2016

alt

Program glazbenog razvoja djece od rođenja do 5 godina Music Together, nakon 29 godina rada u 40 zemalja svijeta od prošle godine uveseljava i slavonske obitelji. Music Together program kao znanstveno dokazan i priznat razvija kod djece glazbeni sluh, pjevanje u tonalitetu, ritam, finu motoriku, engleski jezik, socijalne vještine, budući da su na radionicama i roditelji s djecom tu je i dodatni moment zbližavanja u zajedničkoj aktivnosti i još puno toga.

Krajem siječnja počinje zimski semestar, budući da su cjeline u godini povezane godišnjim dobima. Svaki semestar ima i svoje ime i svoj repertoar pjesama. Semestar koji slijedi je Drum (bubanj), i kroz njegove pjesme ćemo naučiti zajedno 25 omiljenih Music Together pjesama i aktivnosti koje možete otkrivati i kod kuće uz pjesmarice i cd-e. Djeca će biti oduševljena skačući i pjevajući uz "John the Rabbit", glazbenom varijantom skrivača "Sneak and Peek", igre sporog puža i brzog miša u "Snail and Mouse" i još puno veselih i edukativnih pjesama i trenutaka na našim radionicama.

Kroz siječanj će se održavati i besplatne demo radionice, te molimo zainteresirane da se prijave na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , Facebook stranicu centra Music Together Osijek, te na telefon 098/175-3410. Hello everybody, so glad to see you!

   

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja

Utorak

Srijeda

Četvrtak