IPK centar Osijek: Projekt ''Protiv poroka ulice''
  help
IPK centar Osijek: Projekt ''Protiv poroka ulice''
Ponedjeljak, 28. Prosinac 2015, 08:00
Do Petak, 8. Siječanj 2016

Umrežene udruge kickboxing klub "Viktoria - Hrvatski sokol", savate klub "Viktoria", udruga za rad sa djecom i mladima "Novi grad", uz podršku gradske četvrti Novi grad, te njihovog predsjednika Ivana Karalića, nastavljaju dugogodišnji i već tradicionalni projekt "Protiv poroka ulice".

Cilj projekta je potaknuti djecu i mlade da se umjesto besciljnog provođenja slobodnog vremena na ulici, druže i uključuju u organizirane aktivnosti u sklopu naše sportske igraonice u prostorijama atomskog skloništa Robne kuće IPK na Sjenjaku.

Odlukom umreženih udruga i predsjednika kickboxing kluba "Viktoria - Hrvatski sokol" Mislava Kovačića, sportskog direktora Vjekoslava Becka, koordinatora udruga Filipa Španjića, uz vodstvo Dominika Novakovića te Domagoja Zovka i tajnice Vlatke Griner, u prostorijama sportske dvorane u atomskom skloništu robne kuće na Sjenjaku organiziraju se "Dani otvorenih vrata". Tako će se za vrijeme trajanja školskih praznika, u periodu od 28. prosinca 2015. do 08. siječnja 2016. god. djeca i mladi moći svakodnevno družiti i baviti raznim sportskim aktivnostima, u vremenu od 17 - 19h.

Igraonica uključuje sportske aktivnosti na bazi gimnastike, kickboxing i savate sporta, razne igre loptom, mini-nogomet po hokej pravilima, stolni tenis, stolni nogomet, te ostale igre po
izboru.

Ovom prigodom se zahvaljujemo upravi Robne kuće IPK na čelu sa gosp. Ivanom Škugorom, koja je članica "Žito grupe" Osijek.

  

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja

Srijeda

Četvrtak