Trg Sv.Trojstva u Tvrđi: Doček Nove godine 2016.
  help
Trg Sv.Trojstva u Tvrđi: Doček Nove godine 2016.
Četvrtak, 31. Prosinac 2015, 21:00

alt

Pripreme za najbolju novogodišnju feštu u Slavoniji i Baranji privode se kraju, a sad su već poznati i točna satnica i drugi detalji ovog sjajnog zabavnog programa koji će se u noći s 31. prosinca na 1. siječnja održati u "Božićnom selu" na Trgu sv. Trojstva u Tvrđi. 

Podsjetimo, posebno za ovu prigodu sve kućice u "Božićnom selu" svoja će vrata u četvrtak, 31. prosinca, na Silvestrovo, otvoriti u 20 sati i radit će sve do 2 sata ujutro. Ulaz u "Božićno selo" i na ovu "cool" novogodišnju proslavu, naravno, besplatni su, a za vrijeme organiziranogh dočeka na otvorenom niz kućica, osim svoje redovite ponude po već poznatim cijenama, uvest će i posebnu novogodišnju ponudu hrane i pića po popularnim cijenama.
Od 20 sati okupljene će "zagrijavati" odlična domaća i strana pop-rock glazba s razglasa, a u 22,30 sati na već poznatu pozornicu, postavljenu ispred Kužnog pila, stupit će članovi zagrebačkog Pavela, trenutačno jedan od najpopularnijih i najkvalitetnijih hrvatskih pop-rock bendova na hrvatskoj sceni. S njihovom svirkom i hitovima posjetitelji će dočekati odbrojavanje u i čestitanje Nove godine ponoć. Nakon čestitanja, otprilike 15 minuta iza ponoći pozornicu će "preuzeti" sve popularniji i traženiji rock'n'roll band iz Osijeka, Red Roosters, te izvrsnim obradama rock standarda i autorskim pjesmama nastavljati zabavljati publiku sve do 2 sata ujutro. 

Satnica programa (31. prosinca 2015. – 1. siječnja 2016.):
-20,00 – otvaranje "Božićnog sela" u Tvrđi
-22,30 – Pavel 
-00,00 – doček Nove godine i čestitanje
-00,15 – Red Roosters
-02,00 – završetak programa 

Ako sve navedeno slučajno nije bilo dovoljno da zainteresirani odluče provesti novogodišnju noć, Aljoša Šerić, frontman i skladatelj Pavela, i pjevačica Antonija Matković u božićno-novogodišnjem raspoloženju snimili su simpatičnu videpozivnicu na novogodišnju feštu na Trgu sv. Trojstva. Video možete pogledati na linku:

   

 

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja

Utorak

Srijeda