MK Dmitar Zvonimir: Zimska škola mačevanja
  help
MK Dmitar Zvonimir: Zimska škola mačevanja
Srijeda, 23. Prosinac 2015, 08:00
Do Četvrtak, 31. Prosinac 2015

S ciljem popularizacije sportskog mačevanja u gradu Osijeku i poboljšanja sportske ponude grada Osijeka i drugim kvalitetnim sportovima, MKDZ organizira Zimsku školu mačevanja. Pozivaju se djeca osnovnoškolskog uzrasta da između školskih polugodišta nauče nešto novo i zanimljivo te ispune kvalitetno predstojeći školski odmor.

Zimska škola mačevanja trajat će pet dana: nakon četiri treninga, peti će se dan održati turnir među polaznicima. Od ponedjeljka 4.1. do petka 8.1. polaznici će naučiti osnovne mačevalačke stavove korake, držanje, osnove rukovanja mačem te će se okušati u borbama, a za sve će dobiti i diplomu. Veselimo se svakom polazniku!

Prijave i detaljne inf. možete dobiti putem facebook stranice kluba https://www.facebook.com/MKDmitarZvonimir ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

UKRATKO O KLUBU:

Mačevalački klub Dmitar Zvonimir u Osijeku djeluje u sastavu Hrvatskog mačevalačkog saveza od 2011. godine.  Prostorije kluba nalaze se u Tvrđi, na adresi Kamila Firingera 3 (između Državnog arhiva i III. Gimnazije).

Trenira se sportsko mačevanje, koje je u sastavu Olimpijskih igara.
Od postojeće tri discipline (mač, floret, sablja), zasada izučava isključivo disciplinu mač.

U klubu se okupljaju djeca osnovnoškolske i srednjoškolske dobi. Sudjelujemo na državnim i međunarodnim natjecanjima. Radi se na kondiciji, držanju, ljepoti pokreta, brzini reakcije, na potpunoj predanosti sportu umom i tijelom. Trenira se tri puta tjedno, jedan je kondicijski trening dok su preostala dva mačevalačka treninga.

U planu za 2016. godinu nam je organizacija 2. Kupa grada Osijeka u mačevanju i Prvenstva Hrvatske za više dobnih kategorija i vrsta oružja.

 

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja

Utorak

Srijeda

Četvrtak