Plan B: XMAS IN VENICE party
  help
Plan B: XMAS IN VENICE party
Četvrtak, 24. Prosinac 2015, 22:00

Datum: 24.12.2015.
Lokacija: Plan B
Radno vrijeme: 22 do 05h
Ulaz: 20 / 30 HRK

Najpouzdanija putnička agencija Adverta i najkreativniji turistički vodič PlanB otkrivaju vam sve čari Venecije ovog Božića!

Scena živi, dio ste scene koju gradimo i ponosni smo na još jedan projekt koji ćemo realizirati zajedno s vama. Svake godine želimo snijega barem onih desetak dana oko Božića i Nove godine. Stoga su Agencija Adverta i Plan B odlučili ne čekati Vakulu da bude dobre volje, ove godine odlučili smo imati snijega pod svaku cijenu.
U četvrtak, 24. prosinca pripremamo Xmas in Venice božićni party na kojem vas očekuje pravi snježni, glamurozni, čarobni i romantični ambijent.
Ljubav prosuta po plesnom podiju ugrijati će i najhladnija srca te još jednom Osijeku dati injekciju pozitivne energije. Uz odlične DJ-e, veliku ponudu pića i mjesta za fotkanje filter fotki za dijeliti po Facebooku i Instagramu, nudimo pravu blagdansku atmosferu.
Kako bi bili super raspoloženi i opušteni pobrinuti će se tri senzacije – FLEGMA, KEMA S. i BALATZ. Nogice će rasplesati i DJ P..iznenađenja!

Venecija je u izgradnji, pripremite ono najbolje od sebe, napunite baterije, lijepo se naspavajte i budite spremni dijeliti ljubav :)

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja

Srijeda

Četvrtak

Petak