Kino Urania: 3. Maraton s ''Europskim malim maratoncima''
  help
Kino Urania: 3. Maraton s ''Europskim malim maratoncima''
Nedjelja, 20. Prosinac 2015, 08:00
Do Ponedjeljak, 21. Prosinac 2015

Maraton plakat online

Već je postala tradicija da najkraći dan u godini 21.12. obilježimo prigodnim maratonom kratkometražnih filmova, a ovog puta moći ćemo uživati u odličnom izboru kroz tri dana. U nedjelju 20.12. na dječjoj matineji u 11 h započinjemo 3. Maraton s „Europskim malim maratoncima“, projekcijom dječjih kratkometražnih filmova koji se bave pričama iz prirode. Ulaz za sve gledatelje je besplatan. Više o svim događanjima u sklopu Maratona možete saznati na Facebook eventu.

U ponedjeljak 21.12. druženje nastavljamo u clubu Peppermint u 20 h kad možete pogledati  izbor europskih kratkometražnih filmova za odrasle pod nazivom „Europski maratonci“. Sutradan, u utorak u 20 h, na rasporedu su domaće snage i  izbor recentnih i nagrađivanih domaćih kratkometražnih uradaka – „Hrvatski maratonci 1“. Projekcije su dio našeg redovnog programa Film in Residence i besplatne su za sve posjetitelje. Vjerujemo kako će i se ovog ponedjeljka i utorka tražiti mjesto više u Peppermintu jer Vas očekuje pregršt dobrih filmova uz odličnu atmosferu!

Ove sezone bogata je ponuda domaćeg filma u našem kinu. Velik broj gledatelja već je pogledao nagrađivanog „Zvizdana“ i hit-komediju „Život je truba“.  Domaću kinosezonu  U kinu je bolje! nastavljamo  31.12. s Narodnim herojem Ljiljanom Vidićem u najvećoj domaćoj komediji od '45. godine. Mladi Ljiljan ima odvažan plan kako privesti rat kraju pobjedom na NDH talent-showu „Čimbenik x“. Na proljeće 2016. družit ćemo se s navijačima u komediji ZG80 i vratiti u 80-e. Provjerite zašto je u kinu bolje uz domaći film!

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja