Udruga Bookmark: #SmartCaffe s gostom Krunoslavom Weinpertom
  help
Udruga Bookmark: #SmartCaffe s gostom Krunoslavom Weinpertom
Ponedjeljak, 21. Prosinac 2015, 19:00

Velika nam je čast pozvati sve zainteresirane na drugi po redu #SmartCaffe s gostom Krunoslavom Weinpertom u organizaciji Udruga Bookmark.

#SmartCaffe je koncept čiji je cilj povezivanje studenata i svih zainteresiranih s vodećim imenima s različitih područja marketinga.
Krunoslav Weinpert dolazi iz osječke IT tvrtke Apria. Iskusna ekipa mladih stručnjaka vrlo je uspješno pretočila svoje dugogodišnje znanje i iskustvo u multimedijalnim projektima na projekt Pointers - All on Krk. Ovim hvalevrijednim projektom povezale su se zelena i plava Hrvatska, ali ovaj put kroz IT sektor. POINTERS je prva mobilna aplikacija namijenjena turističkim destinacijama s glavnim ciljem što boljeg i kvalitetnijeg informiranja turista. Besplatna aplikacija trenutno živi na 7 internetskih platformi, a tvtka Apria planira u bližoj budućnosti proširiti aplikaciju na sve gradove i otoke Hrvatske.

Trebate li dodatnu motivaciju za dolazak, Krunoslav i tvrtka Apria izrazili su potrebu za studentima prve godine diplomskog studija, smjera Marketing za rad preko studentskog ugovora.

Prednost će imati studenti upoznati s izradom AdWords kampanja, naprednim poznavanjem rada u programima: Excel, Word, PowerPoint, CorelDRAW, Photoshop ili neki od programa za grafičku obradu slika, poznavanjem engleskog i njemačkog ili talijanskog jezika, iskustvom u održavanju Twitter accounta, Instagram-a, Pinterest-a i LinkedIn-a te izradom mjesečnih Newsletter-a i korištenje MailChimp sučelja za slanje istih.

Svi zainteresirani mogu se javiti putem maila na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , priložiti CV i radove u sektoru marketinga ( ako ih imate samostalne ili timske ).

  

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja