Grad anđela u Avenue Mallu
  help
Grad anđela u Avenue Mallu
Nedjelja, 20. Prosinac 2015, 18:00

Avenue Mall Osijek u suradnji s Integriranom igraonicom za djecu gimnazije Gaudeamus iz Osijeka već petu godinu zaredom svoj trgovački centar pretvara u pravi Grad anđela.

U nedjelju 20. prosinca 2015. u 18 sati prizemlje Avenue Malla postat će pozornica Gaudeamusovih Anđela iza kojih se kriju polaznici Integrirane igraonice.

Pozivamo sve mame, tate, bake i djede, a i one koji to očekuju postati da nam se vlastitim kreacijama zajedno sa svojim Anđelima priključe u priredbi jer smo za sve Anđele pripremili male poklone. Ulaz je slobodan za sve.

Svi mališani bit će odjeveni u vlastite kreacije anđela, vilenjaka, snjegovića i poklona, a nastup koji su pripremili za sve posjetitelje pravog je blagdanskog ugođaja.

Odgojni i obrazovni je cilj ovog tradicionalnog projekta da se dijete motivira na izražavanje vlastitih kreativnih ideja te se nauči osvijestiti postupak koji vodi k realizaciji cilja (korak po korak).

Gaudeamusov Grad anđela izvanredna je prigoda da roditelji, bake i djedovi iz prve ruke vide kako djeca imaju velik potencijal ukoliko se na poticanju kreativnosti kod djece radi kao što se radi u Integriranoj igraonici Gaudeamus ,,od malih nogu“.

Osim što će prizemlje Avenue Malla nakratko postati grad anđela, svi posjetitelji mogu uživati u božićnom duhu i iznenađenjima koja su za ovu prigodu pripremljena.

Pozivamo vas da se prijavite http://www.gaudeamus.hr/igraonica/upisi (Naznačiti uz ime djeteta u prijavi - Grad anđela).
Dodatne informacije i upiti: 098/329-532 i 095/392-9772
Očekujemo vas i veselimo se malima i velikima.

  

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja

Srijeda

Četvrtak

Petak