Dom Željezničara: Velika R'n'R fešta
  help
Dom Željezničara: Velika R'n'R fešta
Petak, 18. Prosinac 2015, 20:00

Skupina Osječana odlučila je organizirati humanitarni koncert da bi dala doprinos u uspješnom liječenju devetogodišnjeg Iana Kukića. Ianu je dijagnosticirana akutna limfoblastična leukemija i to na njegov 9. rođendan 29. srpnja ove godine. Od tada se liječi u zagrebačkoj bolnici Rebro na Odjelu dječje hematologije.

- Ideja je potekla od nekoliko prijatelja iz caffe bara Valentino. Tako 18. prosinca u 20 sati u Domu željezničara u Radićevoj ulici u Osijeku organiziramo humanitarni koncert na kojemu će nastupiti trenutačno najzvučnija slavonska rock/punk/blues imena - Die Hausers, Red Roosters, Septica, Pullover i r'n'r' bend iz Švedske pod nazivom Solity koji se trenutno nalazi na svojoj Europskoj turneji..

Za vrijeme stanke za glazbu će se pobrinuti DJ Lendić dok će after party biti u night baru Cadillac. Koncert smo nazvali "Friends to friend" (Prijatelji za prijatelja) jer su mali Ian i njegovi roditelji Željka i Srećko naši dragi prijatelji i divni ljudi. Zato im želimo pomoći u ovoj teškoj situaciji od koje strahuje svaki roditelj i biti oslonac jer često potpora ljudima u životnim nedaćama ostane samo na riječima..

- Svi vjerujemo da će Ian dobiti bitku s teškom bolesti, a do tada ćemo učiniti sve da mu u tome pomognemo jer smo svjesni da za boravak i liječenje u Zagrebu treba mnogo novca, ističu prijatelji obitelji Kukić.

Da bi se ova ideja i ostvarila najviše su pridonijeli Ksenija Vuletić iz Udruge Caffe bar Valentino odakle je sve krenulo i Udruge United Forces koja je bila zadužena za aganžman bendova. No, sve ovo ne bi bilo moguće ostvariti da se bendovi nisu nesebično odrekli svoga honorara u ovu plemenitu svrhu. Cijena ulaznica za humanitarni koncert iznosit će 30 kuna, No, ukoliko želite možete donirati i veći iznos i to na ulazu.

Svi koji žele financijski pomoći, a to nisu u mogućnosti učiniti kupnjom ulaznice, to mogu učiniti uplatom na broj žiro-računa u PBZ-u:
IAN KUKIĆ
HR 5423400093111707653

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad