Stand Lega UP: Posljednje ovogodišnje izdanje Stand Up Comedy
  help
Stand Lega UP: Posljednje ovogodišnje izdanje Stand Up Comedy
Petak, 18. Prosinac 2015, 20:30

Osječki kolektiv komičara STAND Lega UP poziva vas na posljednje ovogodišnje izdanje Stand Up Comedy – Večeri Otvorenog Mikrofona koje će se održati ovoga petka, 18.12. u klubu Exit, sa početkom u 20:30. Cijena ulaznice je 10 HRK, te se svaki prijavljeni komičar natječe za novčanu nagradu od 150 HRK.

STAND Lega UP kolektiv svoje djelovanje temelji na popularizaciji i razvoju scene stand-up komedije u Osijeku i okolici, te je kroz nešto manje od godinu dana postojanja s velikim uspjehom organizirao niz večeri otvorenog mikrofona, kao i gostovanja komičara iz Hrvatske, Srbije i Nizozemske.

Večer otvorenog mikrofona osmišljena je kao prilika mladim, neafirmiranim komičarima za izvođenje materijala pred publikom, kao i prilika iskusnijim komičarima da usavrše svoj nastup.

Za nastupanje na večerima otvorenog mikrofona u organizaciji STAND lega UP-a ne treba prethodno iskustvo u izvođenju ove vrste komedije, ali se od njih očekuje profesionalnost i poštivanje temeljnih pravila i praksi komedije.

Cijena ulaznice iznosi 10 HRK, te svaki prijavljeni komičar ima šansu osvojiti nagradu po izboru publike u iznosu 150 HRK


Upute za izvođače koji žele nastupati:

1. Trebaju doći u prostor kluba Exit najkasnije u 20:00h
2. Nastup treba biti u potpunosti autorski
3. Nastup ne smije biti duži od 7 minuta

Izvođači se mogu za nastup prijaviti na tri načina:

• Dolaskom u prostor do 20:00
• Emailom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
• U inbox Facebook stranice STAND lega UP

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja