Magis Osijek: Filozofski caffe
  help
Magis Osijek: Filozofski caffe
Petak, 18. Prosinac 2015, 19:00

alt

Ovoga puta, filozofski cafe u poetry caffeu Magis će se održati u petak, 18. prosinca 2015., u 19 sati, na adresi Europske avenije 6 u Osijeku.

Filozofski cafe u Magisu se kroz proteklih godinu dana utemeljio kao prostor na kojem možete javno raspravljati o važnim društvenim temama. Na filozofskom cafeu su do sada sudjelovali srednjoškolci, studenti, profesionalci raznih zanimanja, umirovljenici. Za sudjelovanje u filozofskom cafeu nije potrebno teorijsko ili povijesno poznavanje filozofije - dovoljno je usuditi se kritički promišljati o svijetu koji nas okružuje.

Teme koje sudionici mogu predložiti na filozofskom cafeu su filozofske, etičke, političke, kulturne, društvene, itd. Sudionici sami predlažu i biraju temu rasprave, na licu mjesta. U javnoj raspravi, koju vodi moderator, sudionici iznose vlastite ideje, poglede, razmišljanja i stavove koje brane argumentima u civiliziranom dijalogu, poštujući druge sudionike i njihovo pravo na riječ.

Moderator filozofskog cafea je Zoran Kojčić.

Pridružite nam se u udobnom prostoru poetry caffea Magis, u druženju i razgovoru uz kavu, u petak, 18. prosinca u 19 sati.

   

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja

Petak

Subota

Nedjelja