Dom željezničara: Humanitarni koncert za Iana Kukića
  help
Dom željezničara: Humanitarni koncert za Iana Kukića
Petak, 18. Prosinac 2015, 20:00

Valentino organizira humanitarni koncert za bolesnog Iana Kukića

Skupina Osječana odlučila je organizirati humanitarni koncert kako bi dala doprinos u uspješnom liječenju devetogodišnjeg Iana Kukića. Ianu je dijagnosticirana akutna limfoblastična leukemija, i to na njegov 9. rođendan 11. srpnja ove godine. Od tada se liječi u zagrebačkoj bolnici Rebro na Odjelu dječje hematologije.

- Ideja je potekla od nekoliko prijatelja iz cafe-bara Valentino. Dana 18. prosinca u 20 sati u Domu željezničara, u  Radićevoj  ulici u Osijeku, organiziramo humanitarni koncert na kojemu će nastupiti trenutačno najzvučnija slavonska rock/punk/blues imena - Die Hausers, Red Roosters, Septica, Pullover + bend iznenadjenja. Za vrijeme stanke za glazbu će se pobrinuti DJ Lendić, dok će after party biti u night baru Cadillac. Koncert smo nazvali "Friends to friend" (Prijatelji za prijatelja) jer su mali Ian i njegovi roditelji Željka i Srećko naši dragi prijatelji i divni ljudi. Zato im želimo pomoći u ovoj teškoj situaciji od koje strahuje svaki roditelj i biti oslonac jer često potpora ljudima u životnim nedaćama ostane samo na riječima.  Svi vjerujemo da će Ian dobiti bitku s teškom bolesti, a do tada ćemo učiniti sve da mu u tome pomognemo jer smo svjesni da za boravak i liječenje u Zagrebu treba mnogo novca, ističu prijatelji obitelji Kukić.

Da bi se ova ideja i ostvarila, najviše su pridonijeli Ksenija Vuletić iz udruge Caffe bar Valentino, odakle je sve krenulo i udruga United Forces, koja je bila zadužena za aganžman bendova. No, sve ovo ne bi bilo moguće ostvariti da se bendovi nisu nesebično odrekli svoga honorara u ovu plemenitu svrhu.

Cijena ulaznica za humanitarni koncert iznosit će 30 kuna, No, ako želite, možete donirati i veći iznos, i to na ulazu.

 

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja