Kneževi vinogradi: Božićni sajam
  help
Kneževi vinogradi: Božićni sajam
Nedjelja, 13. Prosinac 2015, 17:00

U sklopu Adventa u Baranji, tijekom prethodna dva vikenda, održana su dva događanja, Zimski vašar – Čvarakfest u Karancu i Božićni sajam u Dardi. Raznolikost štandova domaćih proizvoda, zimske gastro ponude, kuhanog vina, izvrsne glazbe i mnoštva drugih iznenađenja, privukli su veliki broj posjetitelja.

Advent u Baranji se nastavlja i treće adventske nedjelje Božićnim sajmom u Kneževim Vinogradima. Program započinje prigodnim Božićnim koncertom na orguljama poznatog graditelja orgulja Jozsefa Angstera, koji će svojom melodijom popratiti Vokalni ansambl Brevis. U isto vrijeme, mjesnom trgu, OŠ Kneževi Vinogradi će odigrati prigodnu predstavu.

Nakon koncerta, pozivaju se svi da posjete Božićni sajam udaljen svega nekoliko koraka, na mjesnom trgu. Ondje će sve prisutne zagrijati i zabaviti glazbeni nastupi DV Zeko,OŠ Zmajevac, KUD Jozsef Attila te Triliom glazbeni sastav.

Pečene kobase i druge zimske delicije, kuhano vino, božićne palačinke te raznoliki štandovi, na kojima možda pronađete idealan poklon za svoje najmilije, idealan su razlog da svoje nedjeljno popodne provedete s nama.

17:00 h Božićni koncert na orguljama Jozsefa Angstera uz vokalni ansambl Brevis, u crkvi Sv. Mihaela arkanđela

17:00 h Božićni sajam u Kneževim Vinogradima, Trg ispred Mjesnog doma.

Otvorenje božićnog sajma
Božićna predstava, OŠ Kneževi Vinogradi
Božićni koncerti, na trgu ispred Mjesnog doma:
-    Vokalni ansambl Brevis
-    DV Zeko, Kneževi Vinogradi
-    OŠ Zmajevac
-    KUD Jozsef Attila
-    Triliom glazbeni sastav

   

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja

Petak

Subota

Nedjelja