HNK Osijek: Operno kostimografska promenada Mursica – za ljubav
  help
HNK Osijek: Operno kostimografska promenada Mursica – za ljubav
Nedjelja, 13. Prosinac 2015, 19:00

Lions klub Mursa Osijek u suradnji s Umjetničkom akademijom u Osijeku s radošću vas poziva na humanitarni program  „Operno kostimografska promenada Mursica – za ljubav“ u nedjelju, 13. prosinca 2015. s početkom u 19 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku

Sav prihod od prodanih ulaznica namijenjen je Socijalnoj samoposluzi Grada Osijeka o kojoj skrbi udruga Rijeka ljubavi.
Ulaznice po cijeni od 100 kn mogu se kupiti u Studiju Sofija, Ulica Šandora Petefija 11 ili u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića. Ulaznice možete rezervirati na broj 091 206 44 25 ili mejlom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Ovu humanitarnu akciju organiziramo u suradnji s Umjetničkom akademijom u Osijeku – odjelima za glazbu i kazališno oblikovanje, Hrvatskim narodnim kazalištem u Osijeku, Dječjim kazalištem Branka Mihaljevića, Ugostiteljskom školom, Tehničkom i prirodoslovnom gimnazijom Ruđer Bošković, Obrtničkom školom, Glazbenom školom Franje Kuhača i brojnim osječkim obrtnicima. Pokrovitelji humanitarne akcije su i župan osječko-baranjski Vladimir Šišljagić i gradonačelnik grada Osijeka Ivica Vrkić.

 

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja