Air Pannonia: Doček Djeda Božićnjaka
  help
Air Pannonia: Doček Djeda Božićnjaka
Subota, 12. Prosinac 2015, 12:00

Već tradicionalno čuvajući zrakoplovni duh Božića u organizaciji tvrtke Air Pannonia, u osječku zračnu luku i ove godine sletjet će Djeda Božićnjak
12. prosinca 2015 godine u 12:00 sati na Aerodromu Klisa kišom bombona i brojnim drugim poklonima, darivat ćemo djecu Dječjeg doma Klasje te djecu naših zaposlenika i poslovnih partnera.

Naš projekt je i ove godine humanitarnog karaktera, a posebno nas raduje zajednička suradnja sa Školom primijenjene umjetnosti i dizajna u Osijeku. Profesori ove škole u iščekivanju Djeda Božićnjak s djecom će izraditi „platno ljubavi“.

Platno će kasnije biti postavljeno u prostorima doma kao uspomena na zajedničku suradnju i druženje.

Naša suradnja nastavlja se i nakon Božića, pa smo tako zajednički odlučili uljepšati prostore dječjeg doma Klasje. Naša tvrtka donirala je materijal za uređenje, dok će profesori i učenici zajednički oslikati i uljepšati prostore dječjih spavaonica kako bi djeci oplemenili i učinili boravak u domu što ugodnijim.

Djedica nam dolazi iz daleke Finske i djecu će prvo pozdraviti preletom iznad Zračne luke Osijek bacajući bombone iz zraka, nakon čega će uslijediti tradicionalno druženje i darivanje djece.

Program dočeka:
11.30 sati - Okupljanje
12.00 sati – Početak zabavnog programa
12.30 sati - Doček Djeda Božićnjaka na stajanci
13.00 sati - Podjela poklona i fotografiranje s Djedom Božićnjakom

 

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad