Osijek: Otvorenje galerije ART4PRINT
  help
Osijek: Otvorenje galerije ART4PRINT
Petak, 11. Prosinac 2015, 18:00

alt

Umjetnički i fotografski studio obitelji Topić - FotoArt - odlučio je hvalevrijednom investicijom upotpuniti ove osječke blagdanske dane, vjerujući kako će svojim projektom osvježiti ne samo ovu predblagdansku atmosferu, već i svekoliku trajnu ponudu turističkog i umjetničkog lica Osijeka!

Projekt čiji će radni naziv ostati trajno zabilježen kao ART4PRINT krije u stvari realizaciju stare ideje njegovih osnivača o stvaranju reprezentativnog fotografskog galerijskog prostora u kome dolazi do funkcionalnog suživota umjetnosti i biznisa.

Dakle ovaj je prostor prvenstveno jedinstvena fotografska galerija, a potom i mjesto gdje ćete moći naći i kvalitetne poklone koji su više od suvenira, ali koji se uopće ne srame to i postati!

Trajni potpis prezimena Topić, dakako garantira u ovom projektu visokoestetizirani umjetnički pristup svakom uratku i potvrđuje beskompromisan odnos prema našem jednistvenom gradu i regiji - Osijeku i Slavoniji i Baranji – kao prevladavajućim i nepresušnim motivima koji će trajno obilježiti njihov rad.

 

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja