Rockaticki: Božićni ETFOS DSC tramvaj & Rockaticki party
  help
Rockaticki: Božićni ETFOS DSC tramvaj & Rockaticki party
Četvrtak, 10. Prosinac 2015, 22:00

Dragi studenti, Studentski zbor ETF-a odlučio vas je počastiti još jednom odličnim partyjem. Ovoga puta party će biti u božićnom duhu i svi smislite koje su vam želje za Božić jer ćete ih moći šapnuti Djedici na uho :)

Za početak partyja odlučili smo vas zagrijati na jedan neobičan i senzacionalan način.
Naime, zagrijavanje prije samog odlaska u Rockatiki biti će u tramvaju!! Priredili smo vam odličan DSC party u tramvaju i osigurali pivo za sve posjetitelje. Isto tako, tramvaj će biti upotpunjen božićnim rekvizitima koje smo pripremili za vas! U trajanju od 2 sata obići ćemo tramvajem sve lokacije grada Osijeka i usput upoznati nove studente s gradom, a isto tako pružiti ćemo vam nesvakidašnje iskustvo zagrijavanja za izlazak ;) Broj mjesta u tramvaju je ograničen, a ulaz će biti 40 kn. U cijenu je uključeno pivo, božićni rekviziti i bon za cugu u Rockatikiju. Naravno, svi oni koji ne žele piti pivo mogu donjeti svoju cugu! Prijave će biti organizirane u eventu, a o samom procesu biti ćete na vrijeme obavješteni. Nakon završenih prijava biti će objavljen popis ljudi za tramvaj budući da smo ograničeni s brojem ljudi.

Nakon vrhunskog zagrijavanja, tramvaj će nas ostaviti u blizini Rockatikija u kojem party započinje u 22 sata. Ulaz u Rockatiki je besplatan, a atmosferu će dodatno zagrijavati Tamburaški sastav Ringišpil.Cijene pića biti će naravno snižene, a ponuda je sljedeća:

Karlovačko - 12,00 kn
Jeger 0.03 - 7kn
Votka 0.03 - 6kn
Jeger + cola - 9kn
Votka + Juicy - 8kn
BOCE
Jack + cola 1l - 300,00 kn
Jeger + cole 1l - 230,00 kn
Votka + juicy 1l - 170 kn
Vino crno + cola 1l - 90,00kn
Vino bijelo + cola 1l - 70,00kn

Za rezervacije stolova možete se javiti na stranici Rockatikija:
https://www.facebook.com/Caffe-Night-Bar-Rockatiki-1388895978074398/?fref=ts

Pozivamo vas sve da se na ovom božićnom partyu ETF-a opustite od proteklih kolokvija i još jednom pokažete kako se najbolje zabavlja u gradu !

 

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad