ESN: Radionica Film Festival and Integration
  help
ESN: Radionica Film Festival and Integration
Četvrtak, 10. Prosinac 2015, 18:30

U četvrtak u 18:30 u prostorijama Info Centra za Mlade Osijek (Ribarska 1) ESN Osijek u sklopu nacionalnog SocialErasmus dana organizira "Film Festival and Integration" radionicu.

SocialErasmus, djelujući pod krilaticom "ostavi svoj trag", jedan je od najvećih projekata ESN-a International sa ciljem uključivanja mladih građana i studenata na Erasmus+ razmjeni u aktivnosti koje uključuju društveno djelovanje i potiču promjenu u društvu.

Za vrijeme nacionalnog SocialErasmus dana svih 6 ESN sekcija u Hrvatskoj provodi isti event u isto vrijeme. Europski Film Festival "Integration You and Me" jedini je festival ovakve tematike - glavni mu je cilj integracija ljudi s posebnim potrebama u društvo, promoviranje ljudskih prava i nezavisnog života. Nakon informativne radionice, posjetitelji će imati priliku pogledati nekoliko kratkih filmova s "Integration You and Me" filmskog festivala.

Jeste li umorni od života u svijetu u kojem je socijalna integracija luksuz? Jeste li spremni slomiti granice? Promijenimo se zajedno!

  

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja

No events