Udruga Zvono: Edukacija Strateško planiranje/ Operativni plan/ Timski rad/Upravljanje ljudskim resursima
  help
Udruga Zvono: Edukacija Strateško planiranje/ Operativni plan/ Timski rad/Upravljanje ljudskim resursima
Utorak, 8. Prosinac 2015, 08:00
Do Srijeda, 9. Prosinac 2015

Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju „Zvono“ , iz Belišća, u partnerstvu s Udrugom za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama „Jaglac“ iz Orahovice, Udrugom paraplegičara i tetraplegičara Osječko-baranjske županije iz Osijeka i  Udruženjem „Baranja“ iz Luga u okviru projekta  SOS-NET organizira edukaciju „Strateško planiranje/ Operativni plan/ Timski rad/Upravljanje ljudskim resursima“

Organizatori pozivaju organizacije civilnog društva koje se bave pružanjem neke od socijalnih usluga na području Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije da prijave svoje predstavnike za sudjelovanje na edukaciji.

Edukacija ukupno traje 5 dana: 2 dana/ Strateško planiranje/; 1 dan /Operativno planiranje/; 1 dan /Timski rad/; 1 dan / Upravljanje ljudskim resursima/.
Za sada je određen samo termin i lokacija prve dvodnevne edukacije:

Osijek- 08. i 09. prosinca 2015. godine u prostoru ZOO hotela, Sjevernodravska obala bb.
Trajanje edukacije je od 9 do 17 sati. Termini i lokacije preostale dvije radionice bit će određeni u dogovoru sa polaznicima edukacije. Prijave se primaju do 05. prosinca 2015. godine u 12 sati. Broj sudionika je ograničen, a lista sudionika će se definirati prema redoslijedu prijava. Prijavnicu je moguće preuzeti na web stranici Udruge „Zvono“ www.udrugazvono.hr, a prijave poslati na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .
Polaznici će  po završetku edukacije dobiti potvrde o pohađanju.

 

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja