Čepin: Svečani koncerta KUD-a ''Ivan Kapistran Adamović'' Čepin
  help
Čepin: Svečani koncerta KUD-a ''Ivan Kapistran Adamović'' Čepin
Subota, 5. Prosinac 2015, 19:00

Kulturno umjetničko društvo „Ivan Kapistran Adamović“ Čepin osnovano je 2000. godine. i ove godine obilježava 15 godina postojanja. Društvo je kroz povijest zabilježilo brojne uspjehe na području kulturno umjetničkog amaterizma predstavljajući običaje zavičaja kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu.

Društvo  broji nešto više od osamdeset članova podijeljenih u plesnu odraslu i dječju skupinu, tamburašku skupinu te vezilje, koje se bave izradom vezenih tradicionalnih predmeta. Društvo je organizator mnogobrojnih manifestacija, adventske priredbe „Čepinu na dar“, „Čepinsko čijalo“ - prikaz običaja čijanja perja, „Uskršnje igre“- događaj za najmlađe stanovnike Čepina te „Čepinski suncokreti“ - središnja manifestacija mjesta koja je za društvo kruna godišnjeg rada.
Svoj rođendan društvo će obilježiti svečanim koncertom „15 godina s Vama“ u osječkom HNK, koji će se održati 5.12.2015. godine s početkom u 19.00 sati.
Na koncertu posjetitelji će uživati u koreografijama koje prikazuju plesove, napjeve i nošnje iz različitih dijelova Hrvatske.

Svi zainteresirani svoje karte mogu rezervirati na broj 091 173 5967, a cijena donacijske ulaznice je 30,00 kuna.

 

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja