GISKO: Slušaonica – radio igra za djecu
  help
GISKO: Slušaonica – radio igra za djecu
Petak, 4. Prosinac 2015, 11:30

Odjel za rad s djecom i mladima Gradske i sveučilišne knjižnica Osijek poziva vas da  dođete u petak, 04. prosinca 2015. godine s početkom u 11.30 sati u novouređeni prostor ACOS-a Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek gdje će se održati "Slušaonica – radio igra za djecu". Slušaonicu će voditi Nives Madunić Barišić, a organizirana je za učenike osnovne škole.

Nives Madunić Barišić rođena je 1968. godine u Osijeku. Školovala se na Filozofskom fakultetu i Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu. Radi kao urednica-dramaturginja na HRT-u, gdje uređuje dramsku emisiju "Radio igra za djecu i mlade". Za djecu je napisala nekoliko tekstova "Priča o zelenoj princezi", "Čuvar staklenog grada", "Mala zelena gusjenica". Neki od njih igrani su na radiju, a drugi u kazalištima. Osobito je ponosna na dvije nagrade Mali Marulić za dramske tekstove za djecu “Naša je mama postala zmaj” te “Ispod zvončića se rodio kraljević”.

Više o projektu  "Slušaonice – radio igre za djecu i mlade" može se pogledati na mrežnoj adresi:  http://radio.hrt.hr/emisija/radioigra-za-djecu-i-mlade/674

 

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja